Witajćie sekciarze!

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witajćie sekciarze!

Postautor: WiernyKatolik » 26 mar 2013, 15:55

Znalazłem te forum i jestem oburzony rozwojem spirytyzmu! Demony komunikują się z ludźmi ,a my ,tzn. wy uważacie ,że to duchy zmarłych! Również reinkarnacja nie istnieje! W Biblii jest napisane : "Raz umrzeć ,a potem sąd". Mam nadzieje ,że spirytyzm zniknie jak najszybciej!
WiernyKatolik

Re: Witajćie sekciarze!

Postautor: |Coca|Cola| » 26 mar 2013, 15:57

:twisted:
Awatar użytkownika
|Coca|Cola|

Postautor: Voldo » 26 mar 2013, 15:59

No i klops. Panie i Panowie, Duchy - jesteśmy skończeni. Pakujmy bagaże, to koniec podróży.

:lol:
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: WiernyKatolik » 26 mar 2013, 16:00

Co to ma być ?
WiernyKatolik

Postautor: Voldo » 26 mar 2013, 16:11

Ja bym się ogólnie bał przebywać na forum "opętanych", bo jeszcze się zarazić czymś można :?
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: WiernyKatolik » 26 mar 2013, 16:12

Wy wszyscy jesteście opętania. A najgorzej to te wywoływacze.
WiernyKatolik

Postautor: Zbyszek » 26 mar 2013, 17:17

Nie jestem nikim by ci wskazywać drogę, ale jeżeli jesteś wiernym katolikiem tak jak piszesz, przestudiuj, dobrze Biblie i Ewangelie, a zapewniam cie, ze nie znajdziesz w Spirytyzmie, niczego, niezgodnego z nimi. Tylko czytaj i myśl rozważnie, nie zamykaj sie, na tym co ci inni mowia. To wszystko.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: Pablo diaz » 26 mar 2013, 18:14

Moim komentarzem nie mam zamiaru nikogo urazić, a już na pewno nie Ciebie drogi Wierny katoliku ,według mnie to właśnie kościół katolicki jest jedną z największych sekt na świecie, kościół katolicki jest wylęgarnią wszelkiego paskudztwa, gdyż wasi duchowni są prawdziwymi ateistami a religia jest dla nich tylko narzędziem sprawowania władzy. Dopóki księża będą Wam mącić w Waszych umyslach ,dopóty będziecie zawsze niewolnikami zacofania,stagnacji,marazmu i ciemnoty...Czyli KOSCIOLA KATOLICKIEGO. Odchodzac od tego bagna koscielnego macie szanse na poznanie wielu wspaniałych rzeczy,zdarzeń... Jeśli chcesz poznać Boga drogi Wierny katoliku nie szukaj Go w kościele ani w żadnej religii . pozdrawiam kolegę i witaj na forum.
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: Jaskier » 26 mar 2013, 18:36

Uprasza się o niekarmienie trolla :)
Jaskier

Postautor: kalatala » 26 mar 2013, 23:03

Pablo diaz pisze:Moim komentarzem nie mam zamiaru nikogo urazić, a już na pewno nie Ciebie drogi Wierny katoliku ,według mnie to właśnie kościół katolicki jest jedną z największych sekt na świecie, kościół katolicki jest wylęgarnią wszelkiego paskudztwa, gdyż wasi duchowni są prawdziwymi ateistami a religia jest dla nich tylko narzędziem sprawowania władzy. Dopóki księża będą Wam mącić w Waszych umyslach ,dopóty będziecie zawsze niewolnikami zacofania,stagnacji,marazmu i ciemnoty...Czyli KOSCIOLA KATOLICKIEGO. Odchodzac od tego bagna koscielnego macie szanse na poznanie wielu wspaniałych rzeczy,zdarzeń... Jeśli chcesz poznać Boga drogi Wierny katoliku nie szukaj Go w kościele ani w żadnej religii . pozdrawiam kolegę i witaj na forum.

O to to to to.... Brawo!
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Następna

Wróć do Witamy!