Na razie sobie tu posiedzę , poczytam i mam nadzieje że dyskusje będą ciekawe

Darel pisze:Witaj MorganoMoże nam coś o sobie opowiesz?
Skąd jesteś, jak zaczęła się Twoja przygoda ze spirytyzmem, jak trafiłaś na to forum?

Morgana pisze:Witaj , Jestem ze Śląska , moja przygoda ze spirytyzmem jeszcze się nie zaczęła, od dziecka ocieram się o coś czego nie rozumiem i nie akceptuje , objawia się to różnie raz w śnie raz w przeczuciu a czasem w przedmiotach które szybko i nie wytłumaczalnie zmieniają swe położenie . Na forum trafiłam bardzo przypadkowo ;'0

Morgana pisze:od dziecka ocieram się o coś czego nie rozumiem i nie akceptuje
Morgana pisze: a czasem w przedmiotach które szybko i nie wytłumaczalnie zmieniają swe położenie .
Morgana pisze:Darel pisze:Witaj MorganoMoże nam coś o sobie opowiesz?
Skąd jesteś, jak zaczęła się Twoja przygoda ze spirytyzmem, jak trafiłaś na to forum?
Witaj , Jestem ze Śląska , moja przygoda ze spirytyzmem jeszcze się nie zaczęła, od dziecka ocieram się o coś czego nie rozumiem i nie akceptuje , objawia się to różnie raz w śnie raz w przeczuciu a czasem w przedmiotach które szybko i nie wytłumaczalnie zmieniają swe położenie . Na forum trafiłam bardzo przypadkowo ;'0
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości