Witam

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam

Postautor: konrad » 11 cze 2012, 15:01

Tak, jak napisałem w innym poście, ostatnio kilka spotkań się nie odbyło przez wyjazdy i choroby niektórych członków, ale mamy zamiar do nich oczywiście jak najszybciej wrócić. Najszybszą drogą uzyskania informacji o najbliższych spotkaniach jest wpisanie się na grupę dyskusyjną spirytyzm-warszawa@googlegroups.com, na którą wysyłamy powiadomienia.

Aby to zrobić, wyślij swój mail na adres: info@spirytyzm.pl, a ja dodam Cię do grupy.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Re: Witam

Postautor: kasiak » 11 cze 2012, 20:09

konrad pisze:Tak, jak napisałem w innym poście, ostatnio kilka spotkań się nie odbyło przez wyjazdy i choroby niektórych członków, ale mamy zamiar do nich oczywiście jak najszybciej wrócić. Najszybszą drogą uzyskania informacji o najbliższych spotkaniach jest wpisanie się na grupę dyskusyjną spirytyzm-warszawa@googlegroups.com, na którą wysyłamy powiadomienia.

Aby to zrobić, wyślij swój mail na adres: info@spirytyzm.pl, a ja dodam Cię do grupy.

Witam
maila wysłałam i czekam na info. dziękuję i pozdrawiam
kasiak

Poprzednia

Wróć do Witamy!