Konrado73 pisze:Witam , trafiłem na to forum po śmierci mojego ukochanego jedynego syna miał tylko 13 lat , trwa śledztwo policji czy wyskoczył celowo z 11 pietra czy był to wypadek.Tak czy inaczej nie daje mi to spokoju , gdzie był ten jego anioł stróż w tej dramatycznej chwili. Zaznaczam że jestem całkowitym laikiem w tej materii i modle się za niego codziennie i pomimo brania silnych leków nie wiele brakuje abym podążył tą samą drogą .Nie daje mi też spokoju czy jego duszyczka w jakiś sposób nie cierpi.Miewam tylko sny powiązane z tą sytuacją n.p śniło mi się że leżę na jego mogile usypanej z samej ziemi lecz jakaś siła mnie z niej zrzuca , na tyle silnie że na jawie spadłem z łóżka choć nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło .Proszę o pomoc bo bardzo go z żoną kochamy.
wciąż grupa złośliwych małolatów maczających w tym palce mi się ukazuje przy tym temacie... ale nie biorę odpowiedzialności za trafność tej wizji..
Konrado73 pisze:Witam , szukam medium które powiedziało by mi co się dzieje z moim 13 letnim synkiem , który zginął 26/11/2015 roku , niecały miesiąc temu . bardzo pomogła mi na tym forum Bernardeta za co jestem jej dozgonnie wdzięczny , być może ktoś jeszcze odebrał jakiś sygnał .Będą to pierwsze święta w tak tragicznych okolicznościach , jestem daleki od wywoływania duchów tym bardziej że tak niewiele czasu upłynęło , ale tęsknota za synem jest tak ogromna że z żoną odchodzimy od zmysłów .Szczerze modlę się w jego intencji. Bo tak bardzo go kocham .
soldado pisze:Konrado73 pisze:Witam , szukam medium które powiedziało by mi co się dzieje z moim 13 letnim synkiem , który zginął 26/11/2015 roku , niecały miesiąc temu . bardzo pomogła mi na tym forum Bernardeta za co jestem jej dozgonnie wdzięczny , być może ktoś jeszcze odebrał jakiś sygnał .Będą to pierwsze święta w tak tragicznych okolicznościach , jestem daleki od wywoływania duchów tym bardziej że tak niewiele czasu upłynęło , ale tęsknota za synem jest tak ogromna że z żoną odchodzimy od zmysłów .Szczerze modlę się w jego intencji. Bo tak bardzo go kocham .
Wiele razy myślałeś o zakończeniu swojego życia.
Pytasz, czy Twój Syn wtedy wyjdzie Ci na spotkanie.
Wyjdzie na spotkanie z Tobą nie tylko On, ale bardzo dużo osób.
Jesteś osobą bardzo lubianą zarówno w tym, jak i w poprzednich wcieleniach.
Wyjdą znajomi, których ,,na chwilę'' nie pamiętasz z poprzednich wcieleń, jest ich bardzo wielu...
Wszyscy Ci kibicujemy w tym, abyś dotrwał jednak do końca i nie zmieniał planu Bożego.
Od jakiegoś czasu unikam z Tobą pisać, bo coś odbieram..... i zastanawiałem się długo, czy to napisać.
Ale ok. napiszę to.
W poprzednim wcieleniu Twój Syn był Twoim Ojcem i tak samo jak Ty, On Ciebie stracił.
W tym wcieleniu chodziło o to, żebyś zrozumiał, jak to jest i już nigdy więcej tak nie ranił osób, które Cię kochały.
Możesz oczywiście mi nie wierzyć, dlatego proszę poddaj się w hipnozie regresingowi hipnotycznemu, który potwierdzi, albo obali to, co napisałem.
Jak widzisz napisałem to w Twoim temacie, nie na pw, bo jestem pewny, że właśnie tak jest.
Konrado73 pisze:soldado pisze:Konrado73 pisze:Witam , szukam medium które powiedziało by mi co się dzieje z moim 13 letnim synkiem , który zginął 26/11/2015 roku , niecały miesiąc temu . bardzo pomogła mi na tym forum Bernardeta za co jestem jej dozgonnie wdzięczny , być może ktoś jeszcze odebrał jakiś sygnał .Będą to pierwsze święta w tak tragicznych okolicznościach , jestem daleki od wywoływania duchów tym bardziej że tak niewiele czasu upłynęło , ale tęsknota za synem jest tak ogromna że z żoną odchodzimy od zmysłów .Szczerze modlę się w jego intencji. Bo tak bardzo go kocham .
Wyjdą znajomi, których ,,na chwilę'' nie pamiętasz z poprzednich wcieleń, jest ich bardzo wielu...
Wszyscy Ci kibicujemy w tym, abyś dotrwał jednak do końca i nie zmieniał planu Bożego.
Od jakiegoś czasu unikam z Tobą pisać, bo coś odbieram..... i zastanawiałem się długo, czy to napisać.
Ale ok. napiszę to.
W poprzednim wcieleniu Twój Syn był Twoim Ojcem i tak samo jak Ty, On Ciebie stracił.
W tym wcieleniu chodziło o to, żebyś zrozumiał, jak to jest i już nigdy więcej tak nie ranił osób, które Cię kochały.
Możesz oczywiście mi nie wierzyć, dlatego proszę poddaj się w hipnozie regresingowi hipnotycznemu, który potwierdzi, albo obali to, co napisałem.
Jak widzisz napisałem to w Twoim temacie, nie na pw, bo jestem pewny, że właśnie tak jest.
Drogi Soldado , to co opisałeś jest niesamowite , skopiowałem Ci wiadomość z maila , którego wysłałem kilka dni temu ze swoim snem do znajomej , na PW . Myślę że hipnoza regresyjna nie jest w tym momencie mi potrzebna , zresztą sam ocenisz . Mam nadzieję że dam radę , a jak teraz upewniłem się po twoim poście i swoim śnie co do przyczyny moich nieszczęść to tym bardziej patrzę może z trochę większym optymizmem , choć do hura optymizmu daleka droga .
Dzięki .
Konrado73 pisze:soldado pisze:Konrado73 pisze:Witam , szukam medium które powiedziało by mi co się dzieje z moim 13 letnim synkiem , który zginął 26/11/2015 roku , niecały miesiąc temu . bardzo pomogła mi na tym forum Bernardeta za co jestem jej dozgonnie wdzięczny , być może ktoś jeszcze odebrał jakiś sygnał .Będą to pierwsze święta w tak tragicznych okolicznościach , jestem daleki od wywoływania duchów tym bardziej że tak niewiele czasu upłynęło , ale tęsknota za synem jest tak ogromna że z żoną odchodzimy od zmysłów .Szczerze modlę się w jego intencji. Bo tak bardzo go kocham .
Ale ok. napiszę to.
Drogi Soldado , to co opisałeś jest niesamowite , skopiowałem Ci wiadomość z maila , którego wysłałem kilka dni temu ze swoim snem do znajomej , na PW . Myślę że hipnoza regresyjna nie jest w tym momencie mi potrzebna , zresztą sam ocenisz . Mam nadzieję że dam radę , a jak teraz upewniłem się po twoim poście i swoim śnie co do przyczyny moich nieszczęść to tym bardziej patrzę może z trochę większym optymizmem , choć do hura optymizmu daleka droga .
Dzięki .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość