Dzięki
Witaj spirytus
Napewno duchy nie będą każdego straszyć na tym świecie, mają swoje zadania oraz naprawiają swoje złe uczynki.Nie trzeba uwierzyc w ducha by być spirytystą,zmieniać świat na leprze stać się kimś dobry pomuc każdemu kto potzebuje pomocy

,masz swojego ducha,więc zależy to od ciebie czy uwierzysz,jeżeli pomorzesz twoje problemy znikną przez otwatość i szczęście niesienia pomocy,wtedy powiesz że cos jest na duszy:),ja też nigdy nie widziałem ducha ale chęć naprawy i X3dyscyplina,pomaga mi zrozumieć otaczajacy nasz świat,zrozumiałem że zycie jest kruche jednego dnia zdrowi i w miare siły starsi ludzie są nagle chorzy,zabierają swoje marzenia gdzieś gdzie nikt jeszcze nie przekroczył żywy progu śmierci.Są śwrud nas czujemy ich ale nie zdajemy sobie sprawe,nie kturzy czują ale i mylą to z dużym stresem tłumacząc sobie bieganiną załatwianiem papierkową robotą w sprawie pogrzebu a nie kturzy wierzą w prawdziwośc tego uczucia,nie kiedy nam unikają spawy tak ważne jak pomyśleć o bogu,mi też się zdarza ale kiedy mam czas to zapadam sie reflekcji dziękuje wtedy za wszysko