tadyszka pisze:jak to juz kiedys Monteskiusz powiedział: Gdyby trójkąty stworzyły sobie boga, zrobiłyby go o trzech bokach.
Czyż Bóg nie jest czasem przedstawiany jako trójkąt z okiem, który promienieje jak słońce?
tadyszka pisze:jak to juz kiedys Monteskiusz powiedział: Gdyby trójkąty stworzyły sobie boga, zrobiłyby go o trzech bokach.

To nic dziwnego bo on się prawie idalnie pokrywa z Bogiem Spirytystów, może tylko z drobnymi wyjątkami np ja nie lubię pić piwa więc jego Niebo nie do końca by mi odowiadało...Luperci Faviani pisze:Jakiś czas temu na Facebooku w kategorii "poglądy religijne" zostałem sklasyfikowany właśnie jako wyznawca kościoła Latającego Potwora Spaghetti

Krzysztoff pisze:jednego brakuje w tym tekście :
"...3.Naprawdę wolałbym, żebyś nie oceniał ludzi na podstawie tego, jak wyglądają lub jak się ubierają, jak mówią, lub... "
... lub w co wierzą , nie bądź tak cholernie egocentrycznym dupkiem, nie po to stworzyłem świat , żeby wszyscy myśleli tak samo jak ty.
(to taki mały przytyk do wyznawców Makarona)![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość