Poniżej obiecany artykuł o islamie (jest w pdf, trzeba ściągnąć plik):
http://sendfile.es/pokaz/375994---wE5r.html

Xsenia pisze:Imam: Ona ma 14 lat,
Kan. 1083 - § 1. Nie może zawrzeć ważnego małżeństwa mężczyzna przed ukończeniem szesnastego roku życia i kobieta przed ukończeniem czternastego roku.

Nikita pisze:Xsenia alez ja to wszytsko wiem , islam ma swoje slabe strony i niebezpieczenstwa. Ale mimo to nie bede ich osadzac i nienawidzic i nie bede odmawiac pomocy.

Achill pisze:zawsze mnie bawił do łez ten argument w ustach chrześcijan.
Xsenia pisze:Prawo polskie zmienia się na lepsze i dobrze by było gdyby się nie cofało.
Mirek pisze:A obowiązująca konstytucja została uchwalona za głębokiej komuny. Prawo w Polsce niestety się cofa. 26 lat po zmianie ustroju konstytucja z ustroju słusznie upadłego.
Xsenia pisze:Achil pisałam już kilkukrotnie, że ja chrześcijanką NIE JESTEM. A poza tym nasz kraj jest podobno niezależny od prawa kościelnego. A po drugie, to że kiedyś istniało takie prawo, to nie oznacza, że teraz mamy na takie rzeczy pozwalać. Prawo polskie zmienia się na lepsze i dobrze by było gdyby się nie cofało.
... mówimy o 12 tysiącach. w promieniu 5 km mieszka u mnie wiecej ludzi. jakby ich tu wszystkich umiescili to i tak wiekszośc stanowili by Polacy i to miażdżącą. Wiecie ze w ciagu ostatniego roku przybylo ponad 300 tysiecy Ukraincow w Polsce? I co? Zalała nas fala prawosławia i jezyka ukraińskiego wzglednie rosyjskiego?Xsenia pisze:A muzułmanie

Achill pisze:Sugeruję zaktualizować wiedzę
http://www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm
Achill pisze: ... mówimy o 12 tysiącach. W promieniu 5 km mieszka u mnie więcej ludzi. jakby ich tu wszystkich umiescili to i tak wiekszośc stanowili by Polacy i to miażdżącą. Wiecie ze w ciagu ostatniego roku przybylo ponad 300 tysiecy Ukraincow w Polsce? I co? Zalała nas fala prawosławia i jezyka ukraińskiego wzglednie rosyjskiego?
Nie chcecie pomagać, nie pomagajcie.
Achill pisze:Uważam że każdy kto rozumie na czym polega milosierdzie i pokrewne wartości, nie bedzie sie nad tym zastanawiał. Dlatego też kierowanie treści trącących nienawiścią do spirytystów jest bezcelowe.
Achill pisze:Primo te dyskusje nic nie wnoszą, nie sugerują rozwiązań tylko pozbycie się problemu. bo islam to ZUO. A spirytyści to niby co? Nasienie Piekielne, Sekciarze, Nekromanci, Wyznawcy Szatana i wogóle wszelkiej maści wszeteczeństwo wszechświata depczące boskie prawa (poczytajcie sobie jak nas malują - aż by się chciało mieć taką dobrą opinię jak muzułmanie)
Achill pisze:Secundo tak sobie czasem myśle, że Ci wszyscy dżihadzisci w poprzednich wcieleniach byli chrzescijanami nawolujacymi przeciw "islamizacji europy" - oni po prostu nie potrafią inaczej niz w jezyku nienawisci.
Po drugiej stronie jest świat duchów, tam się nie wcielamy.Achill pisze:Tercio nastepne wcielenie moze nastąpić po drugiej stronie, wlasnie dlatego powinniśmy starac sie tworzyć taki swiat w ktorym nie budujemy muru w jednym "wcieleniu" zeby sie po nim wdrapywac w kolejnym.
Achill pisze:I jeszcze jedno owszem należy egzekwować nasze prawa bo WSZYSCY sa wobec nich równi i znam wielu muzułman, którzy nasze respektują z dbałością godną naśladowania przez wielu Polaków.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości