Chico Xavier to nieszczęśliwy duch, który został wykorzystany przez demona który podawał się za Emmanuela.
Jego "dzieła" to inicjacje w świat cierpień, które nie prowadzą ku szczęśliwemu życiu.
Przecież Cię zaraz stąd wyrzucą
danut pisze:Aha! A ta siła argumentów nie jest czasem w mnóstwie argumentów, które wręcz obalają spirytystyczne mity? Cóż każdy się boi upadku pod takim nawałem Nie piszę tego o Tobie soldado.
soldado pisze:danut pisze:Aha! A ta siła argumentów nie jest czasem w mnóstwie argumentów, które wręcz obalają spirytystyczne mity? Cóż każdy się boi upadku pod takim nawałem Nie piszę tego o Tobie soldado.
Jest wiele dróg, które prowadzą do Oświecenia, jest wiele dróg, które prowadzą do naszego rozwoju.
Uważam, że jedną z dróg jest Spirytyzm.
Z wszystkiego trzeba czerpać to, co dla nas jest najlepsze....
Dlatego nie ma co pokazywać palcem to, co nam nie pasuje, ale warto docenić to, co jest wartościowe.
danut pisze:soldado pisze:danut pisze:Aha! A ta siła argumentów nie jest czasem w mnóstwie argumentów, które wręcz obalają spirytystyczne mity? Cóż każdy się boi upadku pod takim nawałem Nie piszę tego o Tobie soldado.
Jest wiele dróg, które prowadzą do Oświecenia, jest wiele dróg, które prowadzą do naszego rozwoju.
Uważam, że jedną z dróg jest Spirytyzm.
Z wszystkiego trzeba czerpać to, co dla nas jest najlepsze....
Dlatego nie ma co pokazywać palcem to, co nam nie pasuje, ale warto docenić to, co jest wartościowe.
Nie możemy być nijacy.. W rozważaniach i w poszukiwaniach prawdy konieczne jest różnicowanie. Zatem warto jest zwracać uwagę na to co jest wartościowe i na to co nie. Nie dajmy się zwariować bo świat nie jest tylko czarny, lub biały.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość