Zlot sympatyków spirytyzmu

Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.

Re: Zlot sympatyków spirytyzmu

Postautor: atalia » 23 cze 2011, 11:33

Przejrzałam dziś oferty noclegowe w Bornem - jest ich bardzo wiele ,od 30zł za pokój z łazienką w kwaterze prywatnej az do 200+ w ekskluzywnym hotelu.Czyli-do koloru do wyboru.
Pozdrawiam przyszłych "zlotowiczów". :D
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: oran » 23 cze 2011, 12:17

Hej,dlaczego tak mały odzew,takie spotkania naprawdę mogły by być budujące ...może potrzeba określenia jakiegoś terminu...może np. początek sierpnia...lub inny czas...piszcie propozycje...
Pozdrawiam.
oran

Postautor: konrad » 23 cze 2011, 16:44

oran pisze:Hej,dlaczego tak mały odzew,takie spotkania naprawdę mogły by być budujące ...może potrzeba określenia jakiegoś terminu...może np. początek sierpnia...lub inny czas...piszcie propozycje...
Pozdrawiam.

Ja tak, jak wspominałem, czuję, że część osób może po prostu mieć problem z dojazdem ze względów finansowych i czasowych (tzn. mają już jakoś zaplanowane wakacje). To po trosze też i mój problem. :( No ale zobaczymy, jak się to wszystko ułoży.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: atalia » 23 cze 2011, 18:50

Proszę,namyslcie sie dobrze-mnie nie będzie tu przez kilka dni.Ale w tej chwili są juz chętni i byłoby fajnie,gdyby doszło jeszcze parę osób. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: orystes » 23 cze 2011, 20:50

atalia pisze:Proszę,namyslcie sie dobrze-mnie nie będzie tu przez kilka dni.Ale w tej chwili są juz chętni i byłoby fajnie,gdyby doszło jeszcze parę osób. :)

Myślę że łatwiej będzie o zjazd gdy miejsce będzie bliżej centrum Polski. Wyprawa do Bornego dla kogoś z południa, to naprawdę kawał drogi.
orystes

Postautor: atalia » 23 cze 2011, 21:16

Toteż prosiłam o inne propozycje-ale moze jednak warto odwiedzić ten ciekawy zakątek Polski(o ile kto może rzecz jasna).
Pozdrówki :)
A co byś sugerował?
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: konrad » 23 cze 2011, 21:33

Warto chyba pomyśleć też o dwóch rzeczach:

- jakie ustalimy minimum uczestników, żeby zorganizować imprezę? Jak zgłoszą się dwie, wiadomo, że ma to średni sens...
- jaki byłby program takiego spotkania... Jak będzie pięć osób, to można sobie po kawiarniach połazić i pogadać, ale jak przyjechałoby 20, to już trzeba jakoś sensowniej ułożyć... Ja bym widział coś w stylu spotkań z wykładami, warsztatami, gdzie ludzie mogą się nieco lepiej poznać, a z drugiej ci, którzy są bardziej nieśmiali, mogą także uczestniczyć gdzieś z boczku i nie czuć się przytłoczeni :)
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: atalia » 23 cze 2011, 21:46

Racja,dlatego też trzeba bedzie jak najszybciej poczynić ustalenia,żeby wiadomo było na jakiej zasadzie ma się ta impreza opierać.
Bardzo bym prosiła o wpisywanie się na listę,jeśli nie tu ,to na mój adres mailowy:
ulagen@o2.pl
Jak zdażyłam się rozeznać ,bardzo zainteresowane takim spotkaniem są osoby po stracie najbliższych,ale przecież my wszyscy ,bedąc sympatykami spirytyzmu,żywo interesujemy się sprawami "życia po śmierci"i na zlocie nie będziemy rozmawiać o najnowszych trendach w modzie.
Na pewno ludzie z południa Polski woleliby,żeby zlot odbył się gdzieś blizej centrum,ale kochani-przecież są wakacje,a region jest naprawdę ciekawy!
Oczywiście nadal proszę o zgłaszanie swoich propozycji-może ktoś będzie miał lepsze?
Proponowany przeze mnie termin-ostatni weekend lipca lub pierwszy sierpnia.
Wracam w przyszłym tygodniu-natychmiast się odezwę. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Zbyszek » 23 cze 2011, 21:51

Tak jak wspominał Konrad, dużo ludzi ma już zaplanowane wakacje, choć było by bardzo milo spotkać się. Jak zapewne domyślasz się Atalio, ze z mojej strony jest to podwójnie trudne. Dlatego myślę ze ustalenie konkretnej daty, było by dla większości łatwiejsze w zaprogramowaniu wyjazdu.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: atalia » 23 cze 2011, 21:57

Bardzo by mi było miło,gdybys mógł przyjechać z tak daleka.Jak zapewne zauwazyłes,podałam wstępne dwie proponowany daty-zobaczymy,co ludzie na to. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

PoprzedniaNastępna

Wróć do Spirytyzm w Polsce