Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 14 lut 2016, 14:33

Czytam, bo autorka chce mnie naśladować i powoływać się na naukę, na swoją racjonalność, ale niestety w co drugim poście daje się zauważyć, że ona nie ma nic na tego poparcie, a sugeruje się tylko powieściami jakby sekciarskimi i wiarą w boskich kosmitów, czyli misz-maszem przeczytanym w necie.
danut

Postautor: Pawełek » 14 lut 2016, 14:38

danut pisze:Czytam, bo autorka chce mnie naśladować i powoływać się na naukę, na swoją racjonalność, ale niestety w co drugim poście daje się zauważyć, że ona nie ma nic na tego poparcie, a sugeruje się tylko powieściami jakby sekciarskimi i wiarą w boskich kosmitów, czyli misz-maszem przeczytanym w necie.

Zauważ, że przeważnie tylko Ty się o to wykłócasz ;) To jest otwarte forum i każdy ma prawo tu dzielić się swoim doświadczeniem, ale jeśli myślisz że na tym forum są osoby, które ślepo wierzą we wszystko co na nim przeczytają bez własnej analizy czy wątpliwości, to Cię muszę zasmucić - to nie te forum.

Nie traktuj nas jak dzieci które wierzą we wszystko co się im powie, mamy własne mózgi :)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 14 lut 2016, 14:45

To się cieszę, że nie łykacie wszystkiego jak leci, bo rzeczywiście odniosłam zgoła inne wrażenie.
danut

Postautor: OneNight » 14 lut 2016, 17:32

"Moja rola to walka z manipulacją", "szybciutko je rozpracuję" - ktoś tu chyba cierpi na schizofrenie paranoidalną. Spokojnie, jesteś bezpieczna, nikt nie chce nikim manipulować. Będziesz bezpieczniejsza, gdy udasz się do specjalisty po odpowiednie leki :)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 lut 2016, 18:02

Reprezentujesz najbardziej bezczelną postawę na tym forum, może jednak z tym trzeba by było coś zrobić? - Przemyśl. Manipulacja towarzyszy nam na każdym kroku i nawet sobie nie wyobrażam jak trzeba być zaślepionym ażeby nie umieć jej dostrzec, a przecież to od tego zależy, czy w ogóle dostrzeżemy to kim sami naprawdę jesteśmy.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2016, 18:10 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: OneNight » 14 lut 2016, 18:09

Reprezentujesz najbardziej bezczelną
postawę na tym forum, może jednak
z tym trzeba by było coś zrobić ?

Wystarczyła tylko moja lekka prowokacja i pokazałaś swoje prawdziwe oblicze ;) Chyba kojarzysz fakty.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 lut 2016, 18:11

:lol: No szok. moje oblicze w twojej bezczelności, no trzeba mieć tupet.
danut

Postautor: OneNight » 14 lut 2016, 18:22

Zaczynasz obrażać i nawet tego nie dostrzegasz. Może powinnaś coś z tym zrobić? A może robisz to celowo i to wszystko jest Twoją manipulacją. Tworzysz nową religie? Rozszyfrowałem Cię, wróżko ;)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 14 lut 2016, 18:29

Danut nie zapominaj, że Ty też jak Natasza probujesz nam narzucić to co rodzi się w Twojej glowie. Łatwo Ci krytykować Nataszę, a sama tak samo postępujesz. Nikt nie ma prawa myśleć inaczej niż Ty, bo inaczej jest wyśmiewany.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2016, 19:01 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 14 lut 2016, 18:37

Rozmawiajmy o konkretach a nie o waszych wyobrażeniach, jeśli się z czegoś śmieję jawnie to piszę konkretnie z czego się śmieję, a nie uogólniam sprawy i nie nazywam nikogo schizofrenikiem, a siebie - oj czy wy wiecie kim to ja nie jestem. Widać bardzo wyraźnie jak OneNigth ma problemy z odbiorem tej rzeczywistości i nie trzeba szukać daleko, bo na jakiej podstawie mnie tu nazywa wróżką, z kim mnie pomylił i do kogo/czego podpisuje?
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm