autor: Natasza » 02 kwie 2016, 16:45
w wielkim uproszczeniu ,, jesteśmy wszystkim,, dla mnie oznacza , że jesteśmy kowalami własnego losu
kiedyś o tym dużo tu napisałam i nie chcę dublować wypowiedzi
co do statku- opisałam kilka rzeczy jakie widziałam a wiele nie , tak samo jak treści jakie usłyszałam zostawiam dla siebie, tak samo jak część twarzy - to są elementy jakie chcę mieć dla porównania z osobami , które miały lub mają z nimi kontakt
ras / gatunków jest więcej niż sądzimy, tak jak mówię - ja zobaczyłam jedną, ale wierzę ludziom, którzy mają lepsze dane niż ja
z technicznego punktu widzenia powiem - byłam raz sama zostawiona w pustym pomieszczeniu - podłoga, z lewej strony mini audytorium - szukam słów by to nazwać, były tam jakby szyby a za nimi stali ONI ( 4-5 postaci) - jakby na półpiętrze, siedziałam na podłodze i mogłam spokojnie sama patrzeć w przestrzeń nazwijmy to przeszkleń i widziałam..
reszta nie ma dla was znaczenia gdyby miało pozwolili by nakręcić film choćby na kamerę i wam pokazać a najlepiej jakby się wkoncu sami ujawnili - ale nie zrobią tego - takie mam wnioski niestety
do tego jest jedna postać która nigdy mi się nie pokazuje - słyszę jedynie jej głos- przy tym głosie nie zachowasz się w stylu ,, hi hi ha ha,, - głos męski, gdybym miała określić wiek ludzki może 45-50 lat; prawdopodobnie to od niego musiałam odebrać bezpośrednią wiadomość gdy miałam 17 lat; mała postać ciągnęła mnie tylko do jednej postaci na tylu stojących przede mną
niestety nie wiem dlaczego ze mną się kontaktują - nie jest to częste o nie, ale jest; niestety nie potrafię przezwyciężyć strachu i uważam, że znalazłabym o wiele odważniejsze osoby , które mogłyby pozyskać o wiele więcej informacji ode mnie ; choć i tak zadałam już kilka pytań a to które szykowałam odnośnie tego co dzieje sie z człowiekiem po śmierci - dokąd idzie , zostało wychwycone i kontakt natychmiast przerwany
kontakt z nimi nie jest dla mnie prosty, jak widać ledwo wydukałam przez te lata kilka pytań , a mając postać całą przed sobą potrafiłam patrzeć i dotykać jedynie jego dłoni w rękawicy , a w myślach prosiłam by jej nie ściągał
nie jestem na to gotowa, tyle lat nie jestem
a skoro nie jestem to mogli po prostu się pomylić co do wyboru i na to też jestem gotowa
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,