autor: Natasza » 05 kwie 2016, 08:38
witajcie,
Zbyszek
moja wiedza na temat spirytyzmu jest niewielka i pewnie żadna na tle np. osób takich jak TY żywo zaangażowanych w ten ruch ; jestem poza wszelkimi doktrynami nawet filozoficznymi; jednak słucham ludzi i ich wiedzy bo z każdej wyciągam wnioski dla siebie samej
przedstawiciele i nie tylko spirytyzmu z tego choćby forum, kojarzą mi się jako osoby empatyczne i taktowne, ale do tego w większości otwarte na słuchanie i wymianę doświadczeń - nawet stojących w opozycji z innymi
szkoda, że nie odpowiedziałeś mi na pytanie czy jesteś/ jesteście jako tak mocna organizacja otwarci na inne doświadczenia jakich nie znacie
dokąd sięga wasza granica akceptacji i umiejętność konfrontacji z tym co jest poza waszym horyzontem widzenia
gdyby wszyscy ludzie zaangażowani w przeróżne działania połączyli siły z tymi , którzy mają przeróżne inne doświadczenia - widziałabym w tym sens, który pomógłby złączyć siły i nie dzielić ale łączyć i w ten sposób zrozumieć co dzieje się tak naprawdę za horyzontem zdarzeń
jesteśmy zbyt wyalienowani, generując energię wywalając ją w próżnię , brak współpracy na tym etapie
co do pana Divaldo widzę , że urodził się tak jak ja w maju:)
czy jego przemówienia i spotkania są organizowane dla publiki w sposób zupełnie gratisowy?
bezinteresowny?
OneNight- Ich ubranie - pisałam jak wyglądało , w sumie bardzo podobnie opisywała je danut, też zwróciła uwagę na dłoń
z tym, że ta postać była jej ukazana jako ktoś jej bliski
mi ten ktoś pokazał się nazwijmy to bez ogródek - jak jest
natomiast w przypadku choćby przekazania mi informacji o grożącym niebezpieczeństwie mojego brata i innej istoty - pojawił się mój Tata
a że kogo jak kogo ale własnego tatę znam świetnie od razu zauważyłam, że było w nim coś co nie było nim- wygląd perfekcyjnie oddany, ale w zachowaniu był mały element za każdym razem pojawiający się w tych spotkaniach , który nie dawał mi spokoju
być może pojawiają się w przebraniach osób, które są nam wyjątkowo bliskie by zamiast koncentrować się na wyglądzie - słuchać tego co mówią
nie ważne kto krył się za postacią mojego taty, ważne co zrobił bym nie pogrążyła się w rozpaczy tracąc w tak krótkim czasie kolejne osoby, pękło by mi serce nie mam najmniejszej wątpliwości
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,