autor: Natasza » 10 kwie 2016, 19:40
miałam tylko 3 razy z NIMI bezpośredni kontakt - przynajmniej 3 razy jakie pamiętam dokładnie
te pośrednie kontakty między pierwszym - gdy myślałam , że nie przeżyję, a tym ostatnim , który wam opisałam były poprzez wykorzystanie
ciała mojego TATY; gdy przychodzili to tylko w konkretnym celu - przekazując mi informacje ważne dla mojego życia
dopiero gdy zrozumiałam, że to nie mój TATA pokazali mi tę jedną postać , którą mogłam dotykać - tę w biało srebrnym kombinezonie
co jeszcze, hmm jakby to powiedzieć, emanowała od niego jakaś miłość, uczucie, nie chcę przesadzić, ale miałam niesamowite pozytywne uczucia i poczucie bezpieczeństwa - to było zdecydowanie lepsze niż to pierwsze spotkanie z ok 10 postaciami , to był hardcor, przesadzili heh
jesteśmy dziwną cywilizacją z jednej strony oczekujemy Ich pojawienia się a z drugiej nie chcemy, bo nas zabiją:)
Ci z którymi miałam styczność, nie chcą nas zabijać, to nasze morderstwa dla nich są nie do zaakceptowania - przekazałam tę wiadomość
sądzę , że nie jesteśmy gotowi na bezpośrednie spotkanie - ich wygląd jest nie do akceptacji takiej wprost, mają nogi, mają ręce - a czemu w myślach prosiłam by nie ściągał rękawicy?
nie podałam cech w jego wyglądzie bo tak jak mówię, zostawiam to dla porównania z osobami, które ich bezpośrednio widziały - muszę mieć kolejny dowód:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,