bernadeta1963 pisze:. Jak już pisałam nie były to spotkania takie jak opisują ludzie ,którzy widzieli UFO .
TO JEST ZDANIE PODSTAWA !!!!!! KLUCZ
bernadeta1963 pisze:. Jak już pisałam nie były to spotkania takie jak opisują ludzie ,którzy widzieli UFO .
Natasza pisze:Estio - miałam kontakty fizyczne pisałam, po jednym ze zdarzeń miałam problem zdrowotny, ale incydentalny, który jednak musiałam skonsultować z lekarzem
czy możesz opisać choćby jeden kontakt ten fizyczny, czy dasz radę?
bernadeta1963 pisze: . Pisalas o różnych dolegliwościach . Od dziecka mam dziwne objawy ze strony serca i nikt nie wie co to jest mimo że jestem już 50 plus . Teraz umiem sobie z tym radzić , ale dawniej nie bylo to przyjemne .
bernadeta1963 pisze:Już jako dorosła osoba robiłam badania i wyszło że mam przetrwały przewód botalla . Dziwnie się na mnie popatrzyli , a jak spytalam to powiedzieli że sonda jest uszkodzona . Na tym się skończyło .Objawy są takie że nagle robi mi się słabo , nie mdleję , ale mam przyśpieszony oddech i zimny pot . Z czase nauczyłam się z tym żyć . Muszę tylko położyć coś zimnego na klatkę piersiową i przechodzi . Kiedyś po prostu kładłm się na zimne płytki w łazZience i przechodziło . Takie coś zdarza mi się teraz coraz rzadziej tylko kilka razy w roku .EKG zawsze wychodzi prawidłowo .
bernadeta1963 pisze:Jak tak się głębiej zastanowić to może jesteśmy zupełnie zdrowe tylko jeśli rzeczywiście ktoś mógł ingerować w nasze geny trochę źle dostosował nas do życia w tym świecie ?
Natasza pisze:.... choć brzmi jak abdukcja wbrew Twojej woli, to nie jest ona wbrew Twojej woli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości