O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 15:59

przecież mówię, że aby wszedł z Tobą w kontakt na poziomie ducha musisz wyrazić intencję i zaprosić
musiałam mu dać zaproszenie a jak dałam to zamiast niego zaskoczeniem było, że zjawili się nieoczekiwani goście -później dopiero okazało się , że ta grupa pochodziła z rytuału Maga - znasz historię więc nie będę mówić

szkoda tylko , że w ferworze jaki temu towarzyszył - jak zawsze zresztą , nie mogłam odczytać tych wąskich tablic
szkoda bo mnie ciekawią - a miało to dla nich znaczenie , pokazywali mi je wymachując nimi przed oczami ale tak bym ich nie mogła odczytać
sądzę, że to z ich ,, rodowodem,, miało związek, jakby mieli w dłoni swoje certyfikaty
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 16:02

Natasza pisze:przecież mówię, że aby wszedł z Tobą w kontakt na poziomie ducha musisz wyrazić intencję i zaprosić
musiałam mu dać zaproszenie a jak dałam to zamiast niego zaskoczeniem było, że zjawili się nieoczekiwani goście -później dopiero okazało się , że ta grupa pochodziła z rytuału Maga - znasz historię więc nie będę mówić

szkoda tylko , że w ferworze jaki temu towarzyszył - jak zawsze zresztą , nie mogłam odczytać tych wąskich tablic
szkoda bo mnie ciekawią - a miało to dla nich znaczenie , pokazywali mi je wymachując nimi przed oczami ale tak bym ich nie mogła odczytać
sądzę, że to z ich ,, rodowodem,, miało związek, jakby mieli w dłoni swoje certyfikaty

Ty przecież również masz taki certyfikat wiem o tym dobrze. :D Niby piszesz ze z tym wszystkim zerwałaś a jednak widzisz czyż nie jest tak jak napisałam wyżej ?- to nie takie proste, ale zmagaj się z tym sama.
danut

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 16:08

choćbym miała 100 certyfikatów, to byłby to jeszcze jeden dowód na to, że możesz zmienić wszystko własną siłą woli
a do tego opowiedzieć innym i pomagać innym
zobacz co mi napisałaś cyt: ,, zmagaj się z tym sama ,, - danut mówiłam Ci , że miałam kontakt z dwiema przeciwstawnymi grupami
i ta druga kimkolwiek jest - ma mnie pod swoją opieką nie tam po śmierci mojego futerału, ale tu i teraz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Filaretka » 05 wrz 2016, 16:20

Nataszo, miło z Twojej strony, ale nie zrobię tego.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :)
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł
Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej.
Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów...
Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 16:28

Filaretko.... :P

Pozdrawiam Cię także bardzo mocno i ciepło
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 17:17

Nataszo, kontakt z dwoma przeciwnymi grupami w tym wydaniu wygląda jak łapanie się czegoś co nam w danym momencie jest potrzebne, lub tak jakby mną ktoś przerzucał jak workiem raz na jedną a raz na drugą stronę. Tymczasem trzeba odnaleźć w tym siebie, swoją przynależność, rolę, stabilność, poznanie dzięki któremu już żadna wichura cię z drogi nie zmiecie.
danut

Postautor: Estia72 » 05 wrz 2016, 17:30

czarnyMag pisze:
Jesteś Nataszo - N A S Z A !!! i tyle w temacie! A teraz jest pytanie co dalej?!
Krew grupy ZERO to pierwsi mieszkańcy Ziemi! (najsilniejsi :) Krew każda inna to Atlanci a ja :lol: grupa "b" to judaism :)

A Wy drogie Panie?

Natasza wiedzialam ze jestes kosmitka ;) :)
A ja grupa 0 RH- nie jestem ani kosmitka ani judaszem hehehe ;) :lol:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 17:47

Grupę 0 można w nagłych wypadkach przetoczyć każdemu, natomiast nam zero-wcom nie można podać żadnej innej bo nastąpi niepożądana reakcja, może dlatego tak kochają "upijać" naszą krew? :D
danut

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 18:06

Estio ok 90-94 % populacji ludzkiej ma czynnik RH dodatni
RH minus pozostaje poza ustaleniami nauki - co do jego genezy

danut a co jest w życiu ważniejsze uganianie się za przynależnością do tych czy tamtych, czy kreowanie swojego życia tak aby czuć się w nim po prostu wspaniale i zgodnie z samym sobą

doświadczenia są czymś co pozwala uruchamiać otwieranie umysłu i wychodzić poza ramy standardu i tyle, ale nie zaćmiewać nasze życia , które dzielimy z ludźmi nawet tu na tym forum
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 18:19

Nie wiem co jest dla Ciebie najważniejsze i nie pytam o to Nataszo. Ja swoją drogę znalazłam i nigdy nie kierowałam się w tym poszukiwaniu hasłem - "by czuć się w tym życiu wspaniale". Doświadczenia są czymś co uruchamia rozmyślanie, zmuszając umysł by drążył i osobiście szukał wyjaśnień, są drogą do prawdy, ale tylko ten kto jej naprawdę szuka ją znajdzie, nie ten kto raduje się samym tym doświadczeniem.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm