danut pisze:
Rozwiązałeś jakkolwiek swoją sprawę - nie, bo nie zrobiłeś ani jednego kroku w tym kierunku.
danut pisze:
Naprawdę nie wiesz tego, ze pokonałam o wiele groźniejszego od Ciebie maga i po to miałam aż takie wsparcie z innych rzeczywistości? A gdy się raz tego dokona już drzwi dla nich są zamknięte na wieki wieków.
soldado pisze:
Wiem np. dlaczego tutaj się wykłócasz z wieloma osobami na tym forum.
Twój zmarły Wojtek, który nie może zaznać spokoju czerpie w ten sposób energię poprzez ciebie dla siebie.
Był już raz uwięziony i tak jak napisałem może być uwięziony jeszcze raz żeby chronić osoby piszące na tym forum.
danut pisze:
Chcesz tu nakreślić taki obraz, ze to on był magiem i postawić go po przeciwnej stronie od tych niby wybranych, którzy naprawdę burzą system i tym właśnie się trudnią, czerpiąc korzyści, a wiesz czym jest zakłócanie przez kogoś spokoju, tym którzy odeszli? Jeszcze tego nie wiesz? Otóż ani on, ani ja nic wspólnego nie mieliśmy z tego typu sprawami i nie wspieraliśmy ludzi zaprzysiężonych złu, nie interesowało nas to w ogóle i pomimo iż nic złego nie uczyniliśmy ani im, ani nikomu innemu, to oni nas zaatakowali. To oczywiście nie mogło im ujść płazem po jego śmierci. A to, ze ta ich gra "poniżej pasa" nie była warta świeczki i już się o tym przekonali, to nie jest mój, ani jego błąd. Ktoś tu koniecznie chciałby namalować nam taki obraz. Wzburzył się i zadrgał przez to cały system, bo doprowadzili do niewinnych śmierci. Sprawiedliwość istnieje. Bzdury Nataszy o demonach ludzkich ją atakujących po nocach, uwięzieniach, łapaniach duchów w butelki i o tym, ze ja tez jestem ponoć jakimś potworem i siewcą zła - uważasz za prawdę - hmm a może zastanowiłaby się ona lepiej nad tym co naprawdę ją straszy i jaki jest tego prawdziwy powód, bo nic nie ma za darmo i może to całkiem jest sprawiedliwe i jej bardzo potrzebne? Jesteś magiem, próbujesz nim być i odkąd pamiętam wspierasz satanistów i praktykantki voodo. Wciąż udając mojego przyjaciela podsuwałeś mi na forach takie osoby i wspierałeś je - nie wiem może chcesz im przekazać moją moc i o to ta graale to tak nie działa..
danut pisze:
Chcesz tu nakreślić taki obraz, ze to on był magiem i postawić go po przeciwnej stronie od tych niby wybranych, którzy naprawdę burzą system i tym właśnie się trudnią, czerpiąc korzyści, a wiesz czym jest zakłócanie przez kogoś spokoju, tym którzy odeszli? Jeszcze tego nie wiesz? Otóż ani on, ani ja nic wspólnego nie mieliśmy z tego typu sprawami i nie wspieraliśmy ludzi zaprzysiężonych złu, nie interesowało nas to w ogóle i pomimo iż nic złego nie uczyniliśmy ani im, ani nikomu innemu, to oni nas zaatakowali. To oczywiście nie mogło im ujść płazem po jego śmierci. A to, ze ta ich gra "poniżej pasa" nie była warta świeczki i już się o tym przekonali,(...).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość