A tak na serio to jestem szarakiem, któremu w laboratorium zrobili egzoszkielet przypominający kształtem człowieka i okryli go skórą. Przybywam z planety zwanej Vega i biorę właśnie udział w kosmicznym Erasmusie

OneNight pisze:Zejść ze sceny niepokonanym znaczy w tym przypadku nie dać się sprowokować. Można powiedzieć komuś grzecznie, że jego poglądy mnie nie przekonują i zakończyć dyskusje.
A tak na serio to jestem szarakiem, któremu w laboratorium zrobili egzoszkielet przypominający kształtem człowieka i okryli go skórą. Przybywam z planety zwanej Vega i biorę właśnie udział w kosmicznym Erasmusie

OneNight pisze:Te teorie spiskowe znam dłużej niż to forum.
danut pisze:Czarny magu zauważam, że masz identyczny styl wypowiedzi jak Natasza. Chodzi tu o wymuszanie na rozmówcach dokończenia swojego zdania, rzucasz jego początek, a to ktoś ma za ciebie wymyślić resztę. To taki trik w manipulacji, kiedy nie ma się argumentów i zrzuca się na kogoś innego ich poszukiwanie.
Twoich 'teorii spiskowych" nie potrzeba nawet obalać one ogólnie są niespójne, nielogiczne i bez sensu. To co niby widziałeś "poza ciałem" to misz- masz powstały z zapisu informacji z gier oraz z fantastycznych filmów, za dużo tego oglądałeś - insektoidy na ziem i- powiadasz, olbrzymie mrówki, szczury, pszczoły? -- przecież sięgnijcie pamięcią ile było dokładnie takich filmów, tytułów nie podam, bo one nie wzbudziły mojego zainteresowania, więc nie pamiętam. Tak, tak tu mam omal pewność stuprocentową skąd u ciebie i z czego utworzyły ci się te wszystkie wizje, bo to jak już były wizje, majaki z tego co wcześniej zapisałeś w głowie, a nie żadne OOBE.
czarnyMag pisze:To obal te "teorie spiskowe" w oparciu o swoją logikę/rozum! I obal mnie!Obal to co widziałem poza ciałem gdy 3-ch świetlistych pokazywało mi "czerwoną planetę" a czwarty gdzieś polazł, jako kolejne me wcielenie! Obal naukowo to co pamiętam - żem jako Insektoid się wyłamał prawu Boga - Obal mnie naukowo! Ale podaj swoje "prawdy z poza tego wcielenia i je udowodnij"

Pawełek pisze:czarnyMag pisze:To obal te "teorie spiskowe" w oparciu o swoją logikę/rozum! I obal mnie!Obal to co widziałem poza ciałem gdy 3-ch świetlistych pokazywało mi "czerwoną planetę" a czwarty gdzieś polazł, jako kolejne me wcielenie! Obal naukowo to co pamiętam - żem jako Insektoid się wyłamał prawu Boga - Obal mnie naukowo! Ale podaj swoje "prawdy z poza tego wcielenia i je udowodnij"
OneNight nie musi nic obalać ponieważ nie można udowodnić że czegoś nie ma, jeśli nie można udowodnić że coś jest (Twoje opisy nie są dowodem). Brak dowodów na to by obalić teorię spiskową nie jest jest dowodem jej prawdziwości. To jest błąd logiczny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość