Hmm Swiat jest piękny ale niektóre rzeczy ktore dzieją sie w świecie juz nie To ze pisze odnosnie mojej wiary nie znaczy ze patrzę na swiat przez różowe okulary
Troche mnie zaskoczyłaś ta ocena Bo tak naprawde sie nie znamy i nie znasz mnie ale myslalam ze mnie wyczuwasz chociażby tak jak ja wyczuwam ciebie
Nie wiem jak odpisać ci na temat mojej "wyobraźni " -czuje sie dotknięta twoim osadem
Nie wiem czemu zakładasz ze Boga nikt nie widział ?
Naiwna i nieprawdziwa byłaby moja odpowiedz w związku z pytaniem Jak sie zachowam w zwiazku z tym czy z tamtym Człowiek często zaskakuje sam siebie w rożnych sytuacjach tzn często reaguje na rożne rzeczy w sposób sobie sprzeczny
Wiarę moja ujawniłam chociażby we wcześniejszej wypowiedzi i nic sie do tej pory nie zmieniło
Wierze ze czyste serce bedzie w stanie rozpoznać prawdę lub fałsz Jest to dla mnie oczywiste
"Ile widzę prawdy w świecie "
Widzę i czuje wystarczająco duzo prawdy w świecie. Widzę co sie dzieje i czuje jakie uczucia targają ludźmi i jest to mocno przytlaczajace Jak natłok myśli z ogromnym smutkiem, żalem, zazdrością, niezadowoleniem, zawiścią, niechęcią. Odczuwam to wszystko fizycznie
A jednak staram sie dostrzec w ludziach dobro.
Bóg jak piszesz moze sie okazać kims innym niz wierzący w niego ludzie oczekują A skąd wiesz czego ci ludzie oczekują ? Z twoich wypowiedzi widać ze wiara jest ci obca i obce jest ci uczucie jakim ludzie wierzący sa obdarzeni
Skromność
Bóg moze byc tylko albo az ziarenkiem piasku
Ważne jest ze dzieki niemu i z nim ide każdego dnia pod górkę lub z górki w słońcu czy mrozie lub deszczu Ważne jest jaka energię poprzez to daje innym których spotykam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk