Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 24 maja 2016, 19:13

Inteligentni ??? :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: OneNight » 25 maja 2016, 13:09

Kris pisze:Inteligentni ??? :lol:

A więc w swojej 'doskonałości' stawiasz siebie ponad innych i twierdzisz, że jesteśmy bandą osłów?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 25 maja 2016, 13:44

OneNight pisze:

A więc w swojej 'doskonałości' stawiasz siebie ponad innych i twierdzisz, że jesteśmy bandą osłów?

No właśnie! Podasz odpowiedź Kris? Czy sami mamy sobie dopowiedzieć? :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 25 maja 2016, 13:47

Kris :D
Podaj odpowiedź! Albo uznaję że zmyślasz! Niestety ale "twoje widzenia" nie pokrywają się z nikim :) więc? Wiem oczywiście na czym polega zasada manipulowania masami - ale jednak czekam na odpowiedź (osoby przeświadczonej o swojej nieuzasadnionej wyższości która za sobą ciągnie zmanipulowanych przez siebie :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 25 maja 2016, 13:57

W niedalekiej przyszłości nastąpi katastrofa naturalna - deszcz będzie padał, rzeki zaczną się wylewać. Spiżarnie zostaną zalane - nie będzie żadnych zapasów. Ludzie zaczną umierać z głodu, zniknie duża część populacji. Po tygodniu wszystkie międzynarodowe i państwowe ustawy przestaną być ważne - ludzie zaczną się jednoczyć, aby przetrwać. Zaraz po tym nadejdzie tsunami, które spowoduje kolejne straty - nie będzie gdzie się schować, że wróci bądzcie pewni. Biedni ludzie, oj biedni.

I to wszystko byłoby prawdą, gdyby nie fakt, że właśnie to zmyśliłem.

Tak to widzę, Kris.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 25 maja 2016, 14:43

No nie wiem OneNight, nie wiem, czy akurat wszystko zmyśliłeś.
Pomyśl, skoro temperatura oceanów się podnosi, to co się dzieje z ilością wyparowującej do atmosfery wody?
Maleje czy jej przybywa?
A jeśli byśmy pozostawili telepatię w spokoju, to posługując się prawami fizyki i matematyką można obliczyć ile to więcej wody wyparuje z jakby nie było prawie dwóch trzecich powierzchni planety, gdy wodę podgrzejemy o powiedzmy trzy stopnie.
A teraz wiadomo ze co wyparowało to się skropli i spłynie na ziemie i mamy co mamy.
Panowie naukowcy podają że temperatura planety stale rośnie i podgrzewa naszą miseczkę z woda coraz to szybciej, to co można sądzić o ilości opadów obecnie i w przyszłosci?
Teraz wiadomo ze słońce starzejąc się świeci coraz mocniej, co też nie jest obojętne na to co się już dzieje na ziemi, to jesteś wizjonerem i jeśli się chcesz ponabijać ze mnie, to akurat trafiłeś na siebie :lol: .
Co do tsunami to też nie jest to takie nie realne, bo wystarczy że jakiś watażka odpali ładunek nuklearny w oceanie, co nie jest takie nie realne, bo oficjalnie taką doktrynę wojny opisano już kilka razy, to jesteś już prawie ie omylnym wizjonerem. :lol:
Kris

Postautor: OneNight » 25 maja 2016, 16:20

Nie próbuj mi wmówić, że wymyślona przeze mnie historyjka to prawdziwa przyszłość :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 25 maja 2016, 16:30

OneNight pisze:W niedalekiej przyszłości nastąpi katastrofa naturalna - deszcz będzie padał, rzeki zaczną się wylewać. Spiżarnie zostaną zalane - nie będzie żadnych zapasów. Ludzie zaczną umierać z głodu, zniknie duża część populacji. Po tygodniu wszystkie międzynarodowe i państwowe ustawy przestaną być ważne - ludzie zaczną się jednoczyć, aby przetrwać. Zaraz po tym nadejdzie tsunami, które spowoduje kolejne straty - nie będzie gdzie się schować, że wróci bądzcie pewni. Biedni ludzie, oj biedni.

I to wszystko byłoby prawdą, gdyby nie fakt, że właśnie to zmyśliłem.

Tak to widzę, Kris.

Kris, OneNight to tylko jeden ze scenariuszy ktory widac jest wdrazany na ziemi...co do wielkiej wody, topienia lodowcow itd. Czy wiesz o tym ze ziemia w ostanich latach wchlonela znaczna czesc wody do swego wnetrza? Jak pisza "naukofcy" poziom morz i oceanow powinien byc o wiele bardziej wyzszy i juz wiele wybrzezy powinna pochlonac woda, a mimo to stalo sie cos czego do konca naukowcy nie rozumieja....woda po prostu zostala wchlonieta przez ziemie....
I to jest z jednej strony pocieszajace :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Kris » 25 maja 2016, 18:48

Tak czy inaczej jeśli się to sprawdzi to będzie to Twoja wina bo Tyś to wymyślił :lol:
Kris

Postautor: OneNight » 25 maja 2016, 19:06

Oj tam, oj tam. Najwyżej wymyślę szczęśliwe zakończenie :lol:

Nauka obrazowości - słyszałeś o czymś takim?
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka