Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Estia72 » 30 sie 2016, 16:48

Dziekuje Kris byalabym bardzo wdzieczna i szczesliwa gdyby Ci sie to udalo :)
Ja sie juz z tym mecze 20 lat czuje sie totalnie zblokowana i krece sie w kolko...nie moge ruszyc dalej :(
Aha Kris mam pytanko , a czy wczoraj poznym wieczorem nie rozgladales sie juz lub czegos nie sprawdzales
u mnie....? Bo ktos u mnie wczoraj byl...

Danut czy uwazasz ze oni dzialaja tylko na ziemi? A co ze swiatem astralnym?Jest od nich wolny?
Ogladalas zapewne film , widzialas ta sztucznosc, zniewolenie tych dusz, ograniczenie ich wolnej woli?
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 30 sie 2016, 17:00

Estia72 pisze:Dziekuje Kris byalabym bardzo wdzieczna i szczesliwa gdyby Ci sie to udalo :)
Ja sie juz z tym mecze 20 lat czuje sie totalnie zblokowana i krece sie w kolko...nie moge ruszyc dalej :(
Aha Kris mam pytanko , a czy wczoraj poznym wieczorem nie rozgladales sie juz lub czegos nie sprawdzales
u mnie....? Bo ktos u mnie wczoraj byl...

Danut czy uwazasz ze oni dzialaja tylko na ziemi? A co ze swiatem astralnym?Jest od nich wolny?
Ogladalas zapewne film , widzialas ta sztucznosc, zniewolenie tych dusz, ograniczenie ich wolnej woli?

Oni grzebią poza naszą rzeczywistością, grzebią w planach dla niej, na tym polega to zaplątywanie szprych rowerowych symbolicznie mi pokazanych, nazywasz to światem astralnym, trochę ciężko jest mi się z tą nazwą zgodzić, ale skoro tak to pojmujesz, niech tak będzie- tam wprowadzają wirusy i stamtąd nas atakują.
Kris jedno wie dobrze nadszedł czas wyrzucania ich stamtąd, nadszedł czas uszczelniania programów i biada tym, którzy dopuszczali się złodziejskich procederów z tym związanych. Żołnierz o wszystkim tym mi opowiedział, jaki ma cel, z kim walczy i kogo szuka. Kris taka kula jak piszesz weszła w moje dziecięce oczy, a serca nie miała na widoku, lecz napełniła mnie takim zachwytem i miłością, co to było nie wiem, lecz rozpoczęła się po tym bardzo trudna droga mojej walki ze złem. A to atakuje/ atakowało mnie strasznie, ale nie przez jakieś wizyty demoniczne czy moje demoniczne na to reakcje, nie przez takie ataki a strasznie podstępne, które teraz wykrywam i którym teraz na pewno się nie poddam. Gdy to się działo przyszłam sobie z pomocą z przyszłości :) także dużo prawdy o naszym pochodzeniu, celu i istnieniu piszesz. :) Zło strasznie nas wypala, osłabia ale trwamy i wygramy z nim.
danut

Postautor: Estia72 » 30 sie 2016, 17:10

danut pisze: ..........także dużo prawdy o naszym pochodzeniu, celu i istnieniu piszesz. :)

Danut a moglabys mi jak dziecku wylozyc to , rozwinac pliss :) :o
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Kris » 30 sie 2016, 17:12

Nie tylko wczoraj, wybijam każdego kto mi się nawinie z czarnych.
Może widzicie o ile ziemia pojaśniało w ostatnich dniach.
Czarni działają w astralu a na ziemi fizycznie poprzez opętanych nad którymi przejęli kontrolę, ale ta maleje.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 30 sie 2016, 17:17

Estia72 pisze:
danut pisze: ..........także dużo prawdy o naszym pochodzeniu, celu i istnieniu piszesz. :)

Danut a moglabys mi jak dziecku wylozyc to , rozwinac pliss :) :o

A przeczytaj moją książkę tam jest tłumaczenia prócz mojego jeszcze i naukowego 400 stron, jak myślisz? czy dam rady objaśnić to w skrócie - nie da się. :)

Wszechświat się jednoczy zaczęła się wojna dobrego ze złem i to jest fakt niezaprzeczalny i biorę w tym udział. Poznałam siebie z przyszłości i siebie ze źródła i nie przez jakiekolwiek opętanie, sny, przebłyski a rzeczywiste spotkania z tym.

Kris - i niech słabną i drżą bo to nie żadna zemsta a sprzątanie.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2016, 17:21 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Estia72 » 30 sie 2016, 17:21

Kris pisze:Nie tylko wczoraj, wybijam każdego kto mi się nawinie z czarnych.
Czarni działają w astralu a na ziemi fizycznie poprzez opętanych nad którymi przejęli kontrolę, ale ta maleje.

Dziekuje Kris. :) Wiem wlasnie ,ze ktos byl i po jego wizycie zrobilo sie jasniej i lzej, pamietam to bo nie spalam jeszcze, ale jeszcze pozniej cos znowu przylazlo, widzialam tylko jego ciemny cien na scianie obok mojego lozka...
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 30 sie 2016, 17:36

Kris - oni bez tych opętanych sobą tu ludzi nie byliby w stanie w tej rzeczywistości nic zrobić i tylko i wyłącznie działają przez nich, tak jak w ogóle nie moglibyśmy żyć i istnieć tu bez swojego źródła duszy, które niejako emituje do nas informacje, które się urzeczywistniają, tak oni wirując nam te informacje wprowadzają w nie zakłócenia korzystając z własnego źródła, a to ze niektórym te właśnie źródła się pomyliły i weszli na złą ścieżkę - no cóż i tak bywa.
danut

Postautor: danut » 30 sie 2016, 17:57

Estia 72 - skoro w tamtym temacie w którym opisałaś wizje z domem kominkiem i jakimiś ludźmi nie wolno tłumaczyć komuś wizji to ja ją tu Ci wytłumaczę, bo czuję taką potrzebę, a Ty możesz się z tym tłumaczeniem zgodzić lub nie, bo absolutnie nie mam w zamiarze narzucania Ci swojego pojmowania sprawy.
Istoty demoniczne ? - :D Jezu, takie sny doświadczenia, gdy pisałam na tych forach i kontaktowałam się z takimi ludźmi zajmującymi się magią miałam co drugi dzień - to oni. Zobaczyłaś dom, w którym znowu odbywały się jakieś rytuały, karty na stole, świece, wywoływanie duchów itp. Niech wiedzą ze ich odbierasz, i daj im wciry. I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz- oni produkują i wysyłają jako własną projekcję - wygląd myślokształtu jaki chcą, z własnej wyobraźni- mogą to być diabły, śmieszni kosmici przeróżne stworki - ja takiemu przyłożyłam z łokcia tak, że szybciutko się zmył, mało z tego rozpoznałam od kogo rzeczywiście pochodzi, innym razem rozbiłam kulę - oni to nazywają Psii Bal, no nie tak do końca psi, bo gdy odepchnęłam to z dużą siłą od siebie to osobę, która ją wyprodukowała oblazły czarne węże - mnóstwo ich i jak kto pod kim dołki kopie rozprzestrzeniły się na wszystkie popierające "producenta" osoby. Jeszcze innym razem nałożyli mi wałki na głowę które okazały się byc orzechami- w środku orzecha co? Mózg symbolicznie chcieli przetransmitowac do siebie z mojego umysłu moją wiedzę, udało sie no nie bo im orzechy myszy wyjadły zostawiajac łupiny - wtedy zobaczyłam samego maga - smiesznego babo chłopa i wyśmiałam go. Nigdy nie bój się tego wal czym popadnie i czarny dym jak pisze Kris. :D
danut

Postautor: Mirek » 30 sie 2016, 18:37

Estia72 pisze:
Kris pisze:Nie tylko wczoraj, wybijam każdego kto mi się nawinie z czarnych.

Dziekuje Kris. :) Wiem wlasnie ,ze ktos byl i po jego wizycie zrobilo sie jasniej i lzej, pamietam to bo nie spalam jeszcze, ale jeszcze pozniej cos znowu przylazlo, widzialam tylko jego ciemny cien na scianie obok mojego lozka...

To był elektryk i wymienił Ci żarówki na mocniejsze :lol:
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Estia72 » 30 sie 2016, 18:43

Mirek pisze:To był elektryk i wymienił Ci żarówki na mocniejsze :lol:

Piszac jasniej nie mialam na mysli swiatla kolego :P ;)
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka