Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Natasza » 14 wrz 2016, 15:52

usłyszeliśmy je tu na tym forum, od ciebie - z twojego pisania
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 14 wrz 2016, 15:54

Natasza pisze:znam przypadek kobiety, która płakała krwią, i inny gdzie wypadały z oczu jakby kryształki- te przypadki są naukowo wyjasnione, w tv na discovery nawet był program ,, niezwykłe przypadki medyczne,, - coś mniej więcej tak

co do ran - nawet dziś żyje mężczyzna , ma rany na ciele - filmiki dostępne na pewno na you tube
jesli Pio sam się nie okaleczał , nie cierpiał na zaburzenia związane z krzepnięciem krwi, czy bakterioidalnym zapaleniem skóry - nie wiem czy robiono mu biopsję w celu diagnostycznym , to zostaje pytanie komu zależało by go ranić i wprowadzać na niego fizyczne cierpienie
musiałby to być demoniczny sadysta - czy ludzkie demony są zdolne do ranienia ludzi? mogą mieć wpływ

ps

ooo danut byłaś zdolna wysyłać dobre emocje 7 lat temu, co się stało od tego czasu?????
bo po tym okresie zdążyłaś wyjawić parę historii z intymnej części soldado w publicznej odsłonie, czym mnie do niego w ogóle nie zraziłaś :P

Te nieludzkie mają ogromną moc destrukcyjna w skrajnych przypadkach prowadzacych zaatakowanych przez nie ludzi do śmierci.

Odnośnie Ojca Pio....
Czytałem o Nim, że za te rany dziękował.
,, Proście a będzie Wam dane''.- zastanawiam się czy o nie prosil.

Ps.
Nataszo nie warto ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 14 wrz 2016, 15:57

może być to na jego prośbę faktycznie
być może długo prosił, a życzenie ciałem się stało
inna osoba miała by inną prośbę i chciała zupełnie przeżyć co innego
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 14 wrz 2016, 15:57

Natasza miałaś się ode mnie odczepić - nieprawdaż? Wiele tu pisaliśmy o sobie, ja o nim on o mnie - koniec kropka. Forum jest publiczne i dotyczy zagadnień to co już jest wiadome z publicznych wiadomości choć dotyczy danej osoby, z którą się rozmawia można rozpatrywać. Ja nie grzebie w niczyim życiorysie, ani nie zależny mi do zrażania kogoś do kogoś ani nie interesują żadne ich prywatne poza forum sprawy.
danut

Postautor: Natasza » 14 wrz 2016, 15:59

zawsze stanę w obronie, nie zmienisz tego
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 14 wrz 2016, 16:02

W obronie czego, kogo? :lol: Ktoś kogoś tu atakuje zwracając uwagę na nieodpowiednia postawę Mirka w przytoczonym temacie? komu się ta jego wypowiedź mogła spodobać?
danut

Postautor: soldado » 14 wrz 2016, 16:04

Natasza pisze:może być to na jego prośbę faktycznie
być może długo prosił, a życzenie ciałem się stało
inna osoba miała by inną prośbę i chciała zupełnie przeżyć co innego

Może w ten sposób chciał podkreślić, ze nie zależy mu zbytnio na ciele, z ktorym wiazal to materialne życie, a zależy mu na wszytkim tym co duchowe. Może aż przez tak dużą manifestacje mial juz za życia wieksze możliwości duchowe, w tym mógł opuszczać swoje ciało i ukazywac się innym osobom, aby im pomóc.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 14 wrz 2016, 17:08

Kto z was wspominał w tym temacie, że ma wizje zmniejszenia ludnosci Ziemii oraz powodzie?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 wrz 2016, 18:47

OneNight pisze:Kto z was wspominał w tym temacie, że ma wizje zmniejszenia ludnosci Ziemii oraz powodzie?

Klimuszko i Jackowski dawno temu. :) Chyba ze jeszcze chodzi ci o kasetę niewiadomego pochodzenia krążącą w latach 70-tych u mnie w szkole, a na niej damski głos, który przepowiadał rozpad Niemiec, Chińczyków w Polsce i zalanie jej po Śląsk.
danut

Postautor: Estia72 » 14 wrz 2016, 19:53

danut pisze:
OneNight pisze:Kto z was wspominał w tym temacie, że ma wizje zmniejszenia ludnosci Ziemii oraz powodzie?

Klimuszko i Jackowski dawno temu. :) Chyba ze jeszcze chodzi ci o kasetę niewiadomego pochodzenia krążącą w latach 70-tych u mnie w szkole, a na niej damski głos, który przepowiadał rozpad Niemiec, Chińczyków w Polsce i zalanie jej po Śląsk.

Rowniez Ojciec Pio przepowiadal zalanie , III SW a takze jakies skazenie biologiczne/chemiczne
cos chyba jak brudna bomba albo atomowka...na karaje europy zachodniej: Francja, Niemcy itd.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2016, 07:18 przez Estia72, łącznie zmieniany 2 razy
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka