Natasza pisze:znam przypadek kobiety, która płakała krwią, i inny gdzie wypadały z oczu jakby kryształki- te przypadki są naukowo wyjasnione, w tv na discovery nawet był program ,, niezwykłe przypadki medyczne,, - coś mniej więcej tak
co do ran - nawet dziś żyje mężczyzna , ma rany na ciele - filmiki dostępne na pewno na you tube
jesli Pio sam się nie okaleczał , nie cierpiał na zaburzenia związane z krzepnięciem krwi, czy bakterioidalnym zapaleniem skóry - nie wiem czy robiono mu biopsję w celu diagnostycznym , to zostaje pytanie komu zależało by go ranić i wprowadzać na niego fizyczne cierpienie
musiałby to być demoniczny sadysta - czy ludzkie demony są zdolne do ranienia ludzi? mogą mieć wpływ
ps
ooo danut byłaś zdolna wysyłać dobre emocje 7 lat temu, co się stało od tego czasu?????
bo po tym okresie zdążyłaś wyjawić parę historii z intymnej części soldado w publicznej odsłonie, czym mnie do niego w ogóle nie zraziłaś
Natasza pisze:może być to na jego prośbę faktycznie
być może długo prosił, a życzenie ciałem się stało
inna osoba miała by inną prośbę i chciała zupełnie przeżyć co innego

OneNight pisze:Kto z was wspominał w tym temacie, że ma wizje zmniejszenia ludnosci Ziemii oraz powodzie?
danut pisze:OneNight pisze:Kto z was wspominał w tym temacie, że ma wizje zmniejszenia ludnosci Ziemii oraz powodzie?
Klimuszko i Jackowski dawno temu.Chyba ze jeszcze chodzi ci o kasetę niewiadomego pochodzenia krążącą w latach 70-tych u mnie w szkole, a na niej damski głos, który przepowiadał rozpad Niemiec, Chińczyków w Polsce i zalanie jej po Śląsk.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości