Arronax mów za siebie, jeśli nie wiesz kto jest kto i jakie ma intencje, a dajesz podświadomości info, że wszyscy są dobrzy, to ta Twoją opinie bierze za pewnik i nie broni się przed nikim.
To tak jakbyś wśród złodziei szedł z otwartym portfelem w ręce, zamkniętymi oczami i tak robisz w życiu, a skutki będą opłakane, ale wmówiono Ci że wszyscy są dobrzy, a co z wilkami w owczej skórze?, jak Mirek, i inni, choćby na forum i nie tylko.
Obudź się, oby szybko, ja też tak miałem, ale w końcu dotarło jacy to przyjaciele.
Pani czarnulka chce mnie sprawdzać? - aura czarna z 5% dodatkiem brązu, ale na nią założony piękny fioletowy płaszczyk z kradzionej energii, żeby mamić ofiary, jaka to jestem śliczna i dobra
Splot słoneczny - ogromna wyrwa, brak też czakry żołądka, nie wróży to lekkiego życia, oj nie, ale cierpienie i to ogromne tak.
Jeszcze przez jakieś 7 wcieleń będzie po ciemnej stronie, z tego co na teraz się pokazało i tyle też kłopotów.
A wróżką to ja nie jestem i nie będę wchodził pod łóżko z kim tam spałaś.
Jak jest ich tylu że nie pamiętasz, to weź coś na poprawę pamieć.
Pan Mirek podobnie, z tym że na śliczna czarna aurę ubrał sobie kolorek indygo.
Prawie brak czakry podstawy, no może koło 30% pozostało.
Praktycznie nie ma czakry odbytu.
Zresztą parę innych organów też ma duże braki w oczakrowaniu, wiec do nich będą przeżuty w pierwszej kolejności i tak przez 7 kolejnych wcieleń,

Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.