Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Arronax » 08 lut 2016, 09:56

Czyli Kris nie mówisz co można jeść. Czyli musimy jesć jak teraz i się "brudzić".

Czyli NIE DA SIĘ uniknąć tego co mówisz. Energia, Bóg, czy jak to zwał twoim zdaniem nie daje nam wyboru bo odgórnie nie ma już możliwości.

Możemy tylko cierpieć, bo i tak tz. zamienimy się w ziarenka piasku. Za co skoro w tych inkarnacjach staramy się zrobić dużo w kierunku rozwoju i miłości do innych?
Tak odnaleźliśmy to forum, tu dajemy sobie energii, wspieramy się i ukierunkowujemy.

Ale wedle Ciebie to nic z tego bo coś kiedyś zostaliśmy zabrudzeni, ktoś nas okrada i w ogóle chyba nie warto nic robić bo już po nas.

Nie po Tobie. Ty wiesz dobrze co robić i unikniesz naszego losu. Trochę to egoistyczne i dziwne.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Kris » 08 lut 2016, 12:46

Jest wyjście i to proste, ale nikt do tej pory go nie wybrał, czyli przejść na jasna stronę i oddać co się zabrało teraz i w innych życiach.

Ludzie którzy są po tak zwanej ciemnej stronie myślą że są wolni i niezależni, ale rzeczywistość wygląda niestety inaczej.
Każdy jest kontrolowany przez silniejszego od siebie, ten przez następnego silniejszego i tak aż do samego szczytu zależności.
Wygląda to podobnie jak w wojsku czy innych podobnie działających organizacjach z tym że tam wiemy o tym że mamy przełożonego, a w hierarchii duchowej - hipnotycznej nie bardzo jest to wiadome.
Ten który ma władzę nad słabszym od siebie wie że ja ma, ale tego że jego wola i posunięcia są sterowane porzez silniejszego nie kojarzy.
Myśli że wszystkie jego pomysły i decyzje są jego, a tak na prawdę są mu telepatycznie wgrywane, a on to łyka jako swoje, bo tak działa hipnoza silniejszego wobec słabszego.
Człowiek pod działaniem hipnozy nie wie że jest zahipnotyzowany, bo inaczej by nie był.
Dlatego tak ciężko jest wyrwać ludzi z piramidy zależności, bo ci którzy w niej są, sami walczą o to żeby tak pozostało, ponieważ takie maja rozkazy z góry.
Żeby tę piramidę zdemontować, trzeba znaleźć tego gościa na samym wierzchołku, a on się ukrywa za plecami podwładnych, ich wysyła jako swoje wojsko i po mimo tego że przecież działamy żeby ich uwolnić, to mamy wszystkich przeciw sobie.
Niestety człowiek który jest pod działaniem innego, nie ma możliwości neutralnego wyboru strony.
Najwięcej ludzi na ciemną stronę jest przeciąganych w czasie wojen, obiecywane jest im przetrwanie jak podpiszą przysłowiowy kontrakt, i jeśli po mimo tego zginą, kontrakt dalej jest ważny, bo po śmieci nie mają żadnej możliwości się sprzeciwić, bo nie posiadają ciała fizycznego, które takie możliwości daje.
Gdy się ponownie urodzą też są za słabi żeby się bronić, a jak dorosną do tego , są już zahipnotyzowani i wtedy nawet o tym już nie wiedza.
Pod hipnozą okradają z energii i szkodzą tym słabszym, jak i tym jeszcze jasnym i wiedzą ze kiedyś trzeba będzie to wszystko wyrównać, ale jak wiadomo lepiej się kredyty zaciąga, ale spłacanie to już inna sprawa, wiec nikt z tej piramidy nie chce zrezygnować i spłacać długów, wiec coraz więcej zła robią i coraz bardziej się pogrążają.
Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby któregoś udało się przekonać do przejścia na jasna stroną, a jasna strona rośnie w siłę i coraz bardziej zdecydowanie wyrównuje rachunki.
Toteż słychać tu i tam że skomle taki jeden z drugim że mu energii ubyło.
Poczekajcie jak wszystko co ukradliście wróci do właścicieli, dopiero będziecie wyli do księżyca.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 08 lut 2016, 13:13

danut pisze:Bestią są ludzie i by było śmieszniej to najwięcej mają z nią wspólnego ci, którzy się jej obawiają :D

NIE ZGADŁEŚ! Bestię to ty zobaczysz jak umrzesz lub za życia jak ją obiecał temu światowi w realu Bóg :) A na razie możesz się pośmiać:)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 08 lut 2016, 13:18

danut pisze:Co ty piszesz? Słyszałeś może coś o symbolach bardzo często wykorzystywanych do szybszego zobrazowania sytuacji przez tamten świat przy komunikacji z tym światem? powołujesz się na Biblię mając na myśli występującą Bestię w Apokalipsie? A czy wiesz, że niejaki Jan Ewangelista powoływał się prawie na te same symbole co dużo wcześniej przed nim niejaki prorok Daniel ? I to właśnie on wyjaśniał bardzo dokładnie tę symbolikę, to kim jest Bestia? :D http://www.nastrazy.pl/drukuj.php?t=The ... nesara.htm

"Symbole" to ty zobaczysz po tej drugiej stronie - ALE W REALU! Powołaj się wtedy na te wszystkie książki które ci o tych symbolach pisały :))))))) Może wzruszysz Tartar :) A na razie polecam jednak "podróże" poza ciałem (ale ze świadomością - nie jak "Kris" bez mózgu! :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 08 lut 2016, 13:24

Kris pisze:Trudno jest wszystko opisać w kilku postach to jedno, można również w nic nie wierzyć i wszystkiemu zaprzeczać , wszystko dyskredytować ale co jeśli mam racje, nie pomyślałeś o tym?
Wiesz dlaczego jesteś w opozycji do mnie?
Myślę że wiesz i zawsze będziesz , nic Cię nie przekona bo mamy inne znaki energetyczne.
Ale nie po to tutaj piszę żeby się spierać, dlatego Ty pisz swoje a ja będę pisał swoje.

Trudno jest cokolwiek Ci zarzucić "Kris" jak jest CENZURA - ale napisz mi co ty konkretnie palisz? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 08 lut 2016, 15:17

czarnyMag pisze:
danut pisze:Co ty piszesz? Słyszałeś może coś o symbolach bardzo często wykorzystywanych do szybszego zobrazowania sytuacji przez tamten świat przy komunikacji z tym światem? powołujesz się na Biblię mając na myśli występującą Bestię w Apokalipsie? A czy wiesz, że niejaki Jan Ewangelista powoływał się prawie na te same symbole co dużo wcześniej przed nim niejaki prorok Daniel ? I to właśnie on wyjaśniał bardzo dokładnie tę symbolikę, to kim jest Bestia? :D http://www.nastrazy.pl/drukuj.php?t=The ... nesara.htm

"Symbole" to ty zobaczysz po tej drugiej stronie - ALE W REALU! Powołaj się wtedy na te wszystkie książki które ci o tych symbolach pisały :))))))) Może wzruszysz Tartar :) A na razie polecam jednak "podróże" poza ciałem (ale ze świadomością - nie jak "Kris" bez mózgu! :)

Hmm niezwykle "inteligentny" post, nic dodać. :roll: Dokładnie widać jak obudziła się w Tobie ta Bestia ciekawa jestem co zrobisz gdy i to już dziś w nocy ona z ciebie wyjdzie. :lol: O mnie się nie martw ani o moje umieranie. Byłam po tamtej stronie nie jeden raz i nic mnie tam nie przestraszyło, zapewniam Cię, że nie każdego straszy, tylko tych co na to zasłużą.
danut

Postautor: czarnyMag » 08 lut 2016, 15:53

danut pisze:
czarnyMag pisze:Hmm niezwykle "inteligentny" post, nic dodać. :roll: Dokładnie widać jak obudziła się w Tobie ta Bestia ciekawa jestem co zrobisz gdy i to już dziś w nocy ona z ciebie wyjdzie. :lol: O mnie się nie martw ani o moje umieranie. Byłam po tamtej stronie nie jeden raz i nic mnie tam nie przestraszyło, zapewniam Cię, że nie każdego straszy, tylko tych co na to zasłużą.

Ale ja się nie martwię! Byłaś tam i ja tam byłem :) Ty być może "sprawiedliwa" a ja nie - ale tam jest inaczej niż w książkach tu opisują :) Jeśli uważasz inaczej twoja subiektywna prawda :)
Ja pozostanę na praktyce swoich wizji a Ty zostań przy swoich wizjach! :)

A co do pozostałych "kpiarzy" - życzę śmiechu do rozpuku :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 08 lut 2016, 16:04

Czarny magu nikt tu nie kpi. To o tej dzisiejszej nocnej u ciebie wizycie było do ciebie przekazem. Bardzo się zdziwiłam po przeczytaniu Twoich wpisów w innych tematach dopiero po napisaniu tej wiadomości wyżej, gdy przeczytałam, że rzeczywiście miewasz takie odwiedziny, tego nie wiedziałam wcześniej. :D
danut

Postautor: czarnyMag » 08 lut 2016, 16:14

danut pisze:Czarny magu nikt tu nie kpi. To o tej dzisiejszej nocnej u ciebie wizycie było do ciebie przekazem. Bardzo się zdziwiłam po przeczytaniu Twoich wpisów w innych tematach dopiero po napisaniu tej wiadomości wyżej, gdy przeczytałam, że rzeczywiście miewasz takie odwiedziny, tego nie wiedziałam wcześniej. :D

MIEWAM - tylko że ja nie jestem dobry - r o z u m i e s z ?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 08 lut 2016, 16:18

Właśnie chciałam ci odpisać w innym temacie. Wiesz co staje po twojej stronie w dręczeniu mediów uznających że mają jakieś to specjalne moce, ze potrafią, że dano im dar, itd. Możemy ich postawić po drugiej stronie płota. Do roboty, bo kontakt to kontakt a nie zabawa w latające talerzyki i wahadełka.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka