Pomoc medium

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Pomoc medium

Postautor: SebaSebaLP » 18 lip 2026, 14:42

Witam serdecznie
Szukam osoby (medium) która pomoże mi sprawdzić / oczyścić mnie na odległość ze zdjęcia. Ostatnio czuję się naprawdę fatalnie. Miałem kiedyś kontakt z modlitwami satanistycznymi i mam wrażenie również jakby pewna zmarła dawno dziewczyna miała na mnie wpływ. Wiem, że brzmi to śmiesznie ale naprawdę szukam pomocy. Ktoś jest w stanie pomóc? albo gdzie się zgłosić?

Pozdrawiam
SebaSebaLP

Re: Pomoc medium

Postautor: soldado » 22 lip 2026, 21:37

SebaSebaLP pisze:Witam serdecznie
Szukam osoby (medium) która pomoże mi sprawdzić / oczyścić mnie na odległość ze zdjęcia. Ostatnio czuję się naprawdę fatalnie. Miałem kiedyś kontakt z modlitwami satanistycznymi i mam wrażenie również jakby pewna zmarła dawno dziewczyna miała na mnie wpływ. Wiem, że brzmi to śmiesznie ale naprawdę szukam pomocy. Ktoś jest w stanie pomóc? albo gdzie się zgłosić?

Pozdrawiam

Masz ogromną moc, która jest w Tobie.
Twoje myśli i słowa mają ogromną moc sprawczą, z której nie zdajesz sobie sprawy.
Pomóż sam sobie. Uwierz w siebie, nie miej wiary, ale miej wiedzę o tym kim jesteś.
Jesteś Energią, która może dosłownie wszystko, nie miej o tym wiary, tylko miej o tym wiedzę, a wszystko co chcesz Ci się spełni.
Nie potrzebujesz nikogo do pomocy. Sam sobie pomożesz, tylko zaufaj mi i zaufaj sobie.

Czekaj... odbieram, że bardzo często myślałeś, że nie dasz rady, że to się nie uda, że nie ma szans...
Teraz to odwrócisz, zaczniesz od tej chwili myśleć pozytywnie, zaczniesz myśleć, że przyszedłeś na to forum po to, żeby los się odwrócił i dokładnie tak będzie i tak już od tej chwili jest.'
Odbieram jeszcze poczucie niskiej wartości... nie dziwię się, że tu jesteś...
Nawet się modliłeś...
Od tej chwili wszystko się zmieni.
Nie proś o coś, co masz w zasięgu ręki.
Po prostu myśl, ze to już masz.... to cała tajemnica, Twojego sukcesu.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Wróć do Na zakręcie