Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie, która pozwoli poznać nam Wasze oczekiwania dotyczące kwartalnika "Spirytyzm". Każdy z użytkowników może zagłosować na więcej niż jedną opcję.
Gdyby ktoś miał jakieś inne pomysły na artykuły w kwartalniku, wpisujcie je proszę w tym temacie
Wyobraź sobie, że masz 5 zł i musisz coś wybrać w sklepie. Chciałbyś wiele, ale masz kasę tyko na jedną rzecz. To dobre podejście do ankiety;)
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Ja swoje 5,- PLN wydałem na "Przedruki przedwojennych artykułów". Szczerze oświadczę że z powodu mojej fascynacji Śląskiem (Górnym, Dolnym, Cieszyńskim), skąd, jak wiem, wielu autorów tychże właśnie przedwojennych publikacji się wywodzi.
A że to zauważalnie nielogiczne ? A dlaczego wszystko musi być logiczne ?
Piotr
Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma pisze:Batonik Mars nie posiada mocy zbawczej.
Nie?!
Tomasz
„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier
WiceprzewodniczącyPTSS PrzewodniczącyWrocławskiego Oddziału PTSS tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com