Fajnie że wzieli obiektywnego i sceptycznego eksperta. Tak swoją drogą ciekawe że wiele dokumentów wyświetlanych w telewizji robi sie w sposób mało profesjonalny a poza tym nikomu nawet przez myśl nie przejdzie posilkowac sie przy pracy wiedzą spirytystyczną
"Pomagać innym to rozwijać się samemu." Marie-Louise Morton
"Być może ktoś kto stracił swój grób nie ma dokąd pójść."
A po co mu grób?
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;
Ależ ludzie boją się duchów Zawsze zastanawiały mnie zdjęcia z duchami. Pokazałabym Wam moje z wycieczki w góry, na którym utrwaliła się mglista postać z bardzo wyraźnymi rysami męskiej twarzy, jednak przerzuciłam katalog ze zdjęciami kilkanaście razy i za nic nie mogę go znaleźć, a przecież przyglądałam się mu wiele razy. Dosłownie rozpłynęło się to zdjęcie. Jeśli jakimś cudem odnajdzie się ono wkleję je, byście mogli sami ocenić.
Witam. Jako zespół PolterGhost zajmujemy się rejestracją i dokumentacją zjawisk potocznie zwanych duchami. Jeśli słyszeliście o miejscach "aktywnych" bardzo prosimy o info na polterghostt@gmail.com , na poniższym forum, lub na naszej stronie www.polterghost.pl . Zgóry dziękujemy.