Nikito- postawiłaś pytanie na jakie odpowiedzi szukam od zawsze, idąc dalej kim one są , skąd pochodzą i ile ich żyje we wszechświecie
jak znajdziesz odpowiedzi- zaproszę Cię na odjazdową wycieczkę
,,czy te osoby są materialne czy duchowe,,?
powiedziałam Tobie , że wielowymiarowe
to słowo przekazała mi tu jedna osoba
wielowymiarowość bo -potrafią sprawnie przemieszczać się ze swojej lokalizacji do naszej
zrobiłam małą analizę tego wszystkiego i dochodzę zapewne do prostych wniosków,ale na takie mnie stać w tej chwili:
mój wniosek : istoty , a spotkałam zaledwie kilka typów na co najmniej 38 sklasyfikowanych i umieszczonych w katalogu - do którego mają dostęp m.in. kongres USA - mogą mieć formy jakich nie znamy ponieważ mogą nie być zbudowane z :
wody - ok 60-62% stanowi ciało człowieka
składników bazy węgla - lipidy, węglowodany, białka, kwasy nukleinowe (człowiek)
składników mineralnych
co więcej , na ich ciała mają wpływ warunki panujące w ich obrębie życia- co całkowicie może zmienić ich wygląd
musimy się wręcz spodziewać różnic
rasy , oni mowią gatunki- wchodząc w naszą przestrzeń napotykają warunki odmienne od ich ziemi
wzięłam pod uwagę , że jedna z ras - ten w białosrebrnym kombinezonie , na moje pytanie czy mają płeć - odpowiedział m.in. że biologia rządzi całym wszechświatem .. zastanowiło mnie to bardzo, bo nasza biologia nie znalazła podobnych istot na ziemi
neuron pisał na temat różnorodności form na samej naszej planecie, która nie jest przez nas do końca sklasyfikowana i poznana
biologia jest , tylko zmienia twarze zależnie od warunków na jakie trafi
nasza biologia na pewno nie pozwoli nam przetrwać w sposób swobodny w innym zakątku wszechświata, już na wysokości paruset metrów mamy problem, niektórzy mają zadyszkę nieco niżej
dołóżmy do tego technologię - moim zdaniem, ta technologia jest tak daleko zaawansowana , że pozwala im na podróże bez ruszania się z ich domów
dlaczego mam takie wnioski....
ich ciała - gdy się przede mną ,, materializują ,, są jak hologramy, żeby ich dotknąć zostałam wyrwana z własnego ciała i stałam czując swoją własną materialną formę ( nie żadną astralną) ale czułam całą fizyczność jakby została odtworzona w całości - przed postacią która także sie budowała na moich oczach- to po porostu jest niesamowite!!! mają możliwość odtworzenia naszego czucia, naszych sieci unerwień wraz całą świadomością
to musi być jakieś urządzenie odtwórcze , być może na podstawie naszego mózgu i zawartych w nich informacji - Twoje ciało mogłoby spokojnie umrzeć, a oni odtwarzają całą ciebie - nie wiem jak mam to napisać , nie umiem już lepiej
ale bez wątpienia mają takie urządzenia!!!
takie coś miałam także możliwość przeżyć gdy miałam 17 lat- miałam pełną świadomość wyjścia z ciała a jednocześnie miałam ciało i pamięć i wszystkie zmysły
oni wtedy byli bez ciał w formie jaką kiedyś opisywałam; takich ,, materializacji,, własnego ciała i mojego umysłu przeżyłam bardzo wiele
oni mogą zmaterializować dla Ciebie kogo tylko chcesz- dla mnie robili to z moim tatą - bardzo długo myślałam, że to on... mogłam tulić się do niego
, rozmawialiśmy wielokrotnie , on przekazywał mi informacje kogo i jak mam uratować i co komu zagraża -
mam łzy w oczach, gdybym nie posłuchała te osoby by dziś nie żyły.... uwierzyłam mu, zaufałam...
później , długo później już wiedziałam , że to nie jest mój tata...był jeden malutki szczegół - tak mały , że można się było nie rozpoznać
ale znałam mojego ojca jak nikt na świecie - uczestniczyłam w jego najitymnijszym przeżyciu - odejściu i trzymałam go w swoich ramionach i mówiłam
nawet wtedy oni byli przy tym - mówiłam wam, że było to w szpitalu - płakałam i prosiłam o coś i to co sie stało było takie , że mogłabym dziś umrzeć i wiem, że moje życie nie kończy się tutaj
więc , po odejściu mojego taty - przychodził do mnie często - i długo i długo ten proces trwał , i gdy zrozumiałam, gdy to dotarło do mnie, że to oni wtedy poprosiłam by powiedzieli kim są , to nie była prośba, to było z mojej strony żądanie
nie powiedzieli kim są ,a ja nie mam prawa mówić , że to Plejadanie, Arianie czy sit wie kto; i po tym co już przeżyłam wiem, że skoro nie mówią to ma to głębszy sens, i sam fakt skąd są może mieć ogromne znaczenie a jednocześnie bez tej wiedzy mogę żyć i czuć się wspaniale
otrzymałam jednak informację, że mam przy sobie 4 STRAŻNIKÓW; dlaczego? dla mojej ochrony, nie przed duchami, nawet nie przed demonami ludzi
chodzi o istoty, które mi zagroziły
żeby nie oszaleć powiedziałam , że mają to przekazać innej osobie podobnej do mnie inaczej nie uznam tego wobec siebie samej
resztę już znacie
ponadto wszystko, istoty te mają możliwość oddziaływania na naszą materię
ok. jeden przypadek mogę powiedzieć :
pewnie jak większość z was lubię auta i szybką jazdę
parę lat temu moja brawura skończyła by się tragicznie
jechałam z pewną prędkością, nieważne jaką - niemądrą w każdym razie, rozpędzonym pojazdem wjechałam w łuk , na którym była plama oleju po jakimś wypadku
wpadłam w poślizg o jakim żaden kierowca nie chciał by myśleć
straciłam panowanie nad kierownicą, samochód leciał bezwiednie na przeciwny pas ruchu , udało mi się uniknąć kolizji i skręcić kierownicą w prawą stronę, wybrałam upadek w przepaść...
lecąc w stronę przepaści - widziałam oczami mojej wyobraźni ostatnie sekundy - karetkę, nosze itp.wtedy krzyknęłam ratuj mnie
auto zostało dosłownie przejęte przez coś czego nie umiem zidentyfikować - kierownica zaczęła sama sterować autem , nie miałam żadnego na nią wpływu
samochód ,, sam,, wyprowadził mnie sprzed przepaści i ustawił do niej równolegle na centymetry;
to było jeszcze za życia mojego taty
gdy ja myślałam o mojej śmierci na dnie przepaści, ktoś myślał za mnie
piszę to nie po to by ktoś nadawał polemikę , że może mi się coż zdawało, nie zdawało, piszę by powiedzieć co mnie spotkało
oddziaływanie na materię widziałam na własne oczy ( plus świadek) gdy miało wpływ na skrzynię z moimi płytami CD - potrafią unieść ciężką skrzynię i postawić ją w pionie- wykorzystują do tego działanie kinetyki
do tego potrafią dokonać abdukcji na żywo - nie we śnie - na jawie !!!!!!
te kilka przytoczonych przypadków , dają mi właśnie taki wniosek : ci , bynajmniej z którymi się widziałam - mają daleko zaawasnowaną technologię
a... i obiekty w nich mają kogoś na pokładzie, lub są to oni ale w odpowiednich dla siebie warunkach ,, sterylnych,,
takie obiekty są widziane przez ogromną liczbę ludzi na całym świecie - jeden z takich obiektów był widziany koło mojego domu przez kilku idących świadków
obiekty -3 kule złączone w dzień widział mój brat z kolegą w biały dzień , w środku miasta - na dużej wysokości - złączone w jeden metaliczny obiekt wystrzeliły w górę
widziały też takie obiekty osoby , które chciały wam to ujawnić - za co serdecznie im jeszcze raz dziękuję