Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 21 mar 2016, 01:48

Czarny magu - czy to jest nasz Kris?
danut

Postautor: czarnyMag » 21 mar 2016, 01:49

danut pisze:Czarny magu - czy to jest nasz Kris?

myślę że tak - ale on pewnie się do tego odniesie.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 21 mar 2016, 01:57

czarnyMag pisze:
danut pisze:Czarny magu - czy to jest nasz Kris?

myślę że tak - ale on pewnie się do tego odniesie.

Ja też poczekam, bo wiesz zmroził mnie ten Zagórski i jego wygląd :D wprawdzie włosy ma krótkie, ale czy zawsze? Bardzo czekam na odpowiedź Krisa i w innym temacie.
danut

Postautor: Mirek » 22 mar 2016, 08:25

Zagórski Cię zmroził? Myślałem, że Kris. Oni pewnie sprawdzają te informację w Internecie ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 22 mar 2016, 10:14

Mirek pisze:Zagórski Cię zmroził? Myślałem, że Kris. Oni pewnie sprawdzają te informację w Internecie ;)

Ja po prostu czekam na odpowiedź Krisa w jednym z tematów. Zagórski, bo Krisa tylko dało się tam słyszeć i nadal nie wiem jak wygląda.
danut

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 10:42

danut pisze:
Mirek pisze:Zagórski Cię zmroził? Myślałem, że Kris. Oni pewnie sprawdzają te informację w Internecie ;)

Ja po prostu czekam na odpowiedź Krisa w jednym z tematów. Zagórski, bo Krisa tylko dało się tam słyszeć i nadal nie wiem jak wygląda.

Ale "Kris" jest jakby medium - jakby więc aspiruje do tego grona uzdolnionych nad pozostałych - ale co ci da odp. jednego w wielu że on odebrał Twoje pytanie - w tym życiu nie o to chodzi byście sobie hołdy składali! NIE O TO CHODZI! (ale oczywiście duchy niższe mogą zaklasyfikować "tą" odp. jako fantazy) :D :lol: :lol: :lol:
Możesz sobie potwierdzić że co????! Że Kris jak Ty to też media :twisted:
Możesz już teraz uwierzyć że to znaczy nic innego jak wywyższenie (no bo bez "jaj" Wy tak wierzycie)! Ale nie tędy droga :lol: :lol: :lol: Wy możecie sobie być nawet imperatorami dla siebie a i tak odrodzicie się w świecie duchów niższych :)
A czemóż tak? A no bo jak przed Tobą klęknie niższy - to Ty wielki :) klęknij przed nim!!! :lol:
Ale nie sądzę by którykolwiek z tych wielkich był w stanie się poniżyć - i dla tego moja odp. brzmi: :lol: :lol: :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 mar 2016, 10:53

Nie wiem z czego się chichrasz, jeśli Kris potwierdzi będzie to dowód na telepatie na rozchodzenie się i wyłapywanie tych wiadomości poza zmysł wzroku i słuchu i jest to bardzo ważne, bo od dawna wiemy ze tak jest i dowodów na to mało. Z głupimi hasełkami typu, że ktoś jest medium i takie tam będę cie nauczał bo ja jestem medium to nie do mnie, nigdzie się tak ani tu nie prezentuję.
danut

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 11:04

danut pisze:Nie wiem z czego się chichrasz, jeśli Kris potwierdzi będzie to dowód na telepatie na rozchodzenie się i wyłapywanie tych wiadomości poza zmysł wzroku i słuchu i jest to bardzo ważne, bo od dawna wiemy ze tak jest i dowodów na to mało. Z głupimi hasełkami typu, że ktoś jest medium i takie tam będę cie nauczał bo ja jestem medium to nie do mnie, nigdzie się tak ani tu nie prezentuję.

Nie chodzi o to że ja się Ciebie medium/wyższego czepiam! Chodzi o to że ten świat nie jest wyższy tylko niższy i już najwyższa pora byś Ty (medium) otworzyła oczy! Masz zobaczyć to do czego Jesteś uprawniona (nie jak lepsza ale jak uprawniona - to nie ma być Twoje potwierdzenie ale Twoja nauka)! Czyli jak Jesteś medium to ucz Boga a nie sprawdzaj swoje mrzonki bo nie po to Jesteś medium! Bo w następnym wcieleniu będziesz medium w ciele chorego psychicznie i się pochlastasz. (bo kto słucha wariata :) - Ty masz swoje zadanie i je wykonaj! UCZ! PRZEKAZUJ! POTWIERDZAJ! a my mamy "swoje sito i przeze nie przesiejemy Twoje wizje" A nad wszystkim i tak jest BÓG! :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 mar 2016, 13:55

Coś mnie nie zrozumiałeś, w bardzo wielu postach piszę podobnie jak ty, z wieloma się zgadzam, więc dlaczego bierzesz mnie za wyższe medium, za które ja nigdzie się nie uważam?? Dla mnie wręcz jest pychą wyskoczyć z czymś takim, ze jestem medium i waszym nauczycielem, nawet Jezus tak nigdy nie zrobił i jeszcze przechwałki ludzi o jakimś komuś pomaganiu, gdy sobie samym nawet pomóc nie umią. Jestem uprawniona do poznawania świata i dlatego bacznie go obserwuje i wyłapuje zjawiska, także te telepatyczne, które nie bardzo są widziane przez innych, to źle? :D Przecież własnie to jest nauką.
danut

Postautor: atalia » 22 mar 2016, 13:59

"Jestem uprawniona do poznawania świata".
A któż to nadał Ci takie uprawnienia? Czy to znaczy, ze inni ludzie są tego niegodni?
atalia
spirytystka
spirytystka

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka