Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 14 maja 2016, 22:18

OneNight pisze:To już jest moja tajemnica zawodowa :lol:

Zauważ swoją błedną interpretacje moich wypowiedzi - uznałaś mnie za dreamwalkera. Ile warte są Twoje sposoby oddzielania prawdy od fałszu?

I widzisz :lol: A ja to wiem, że ten kto zasłania się tajemnicą zazwyczaj konfabuluje, gdy za bardzo nie wie co ma odpowiedzieć.
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 22:25

O niektórych rzeczach nie informuje się innych, bo mogą utrudnić mi robotę. Ty najwyraźniej nie wiesz co to znaczy.

Twoje niby umiejętności demaskowania oszustów doprowadziły Cię do tego, że ja się włamuję ludziom do snu?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 maja 2016, 22:36

Przecież masz tu nawet taki temat o tym i opisywałeś swoje próby z tym związane. I przede wszystkim zadałam Ci pytania o to i nigdzie nie napisałam ze wchodzisz ludziom do snu, pytania typu- po co chcesz to zrobić, a nie że już to robisz, zrobiłeś. Jesteś bardzo pochopny i nad interpretujesz moje wypowiedzi. W pamiętnym temacie o tym, nawet zaprzeczałam jego autorce, że mógłbyś być to Ty. A umiejętności demaskowania oszustów się nie wstydzę- naprawdę ją posiadam ;) .
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 22:40

Pytałem o opinie innych na temat etyki, próby były prowadzone dawno temu i kończyły się flaskiem i nic nie napisałem, że chce się teraz tym zajmować.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 maja 2016, 22:51

OneNight pisze:Pytałem o opinie innych na temat etyki, próby były prowadzone dawno temu i kończyły się flaskiem i nic nie napisałem, że chce się teraz tym zajmować.

To odpowiedziałam Tobie - jest nieetyczne. Dlatego, że wyłuskałam co nieco z praw zarządzających naszą rzeczywistością. Ona posiada swobodny przepływ informacji zasilający każde istnienie, dlatego wpływ na nie powinny mieć prawdziwe związki np. ludzkie, uczucia, więzi, ewentualnie powiązania przez własne zło które człowiek wysyła ze złem, co oczywiste i wtedy nikt temu człowiekowi nic nie jest winien. W momencie, gdy pojawiają się cwaniacy tylko i wyłącznie dla własnego widzi mi się, chcący mieszać w tym przepływie informacji, to oni psują temu człowiekowi ten system, a on zaczyna się w nim gubić niepotrzebnie, tak jakby celowo wprowadził mu ktoś w system zwyczajny wirus i nieważne jak groźny ale zawsze będzie wirusem. Nigdy nie miałam takich zapędów choć nie wiem może prowokowałam do nich innych bo mnie się bardzo często czepiają tego typu osobowości ze swoimi pomysłami.
danut

Postautor: OneNight » 15 maja 2016, 08:00

danut pisze:
OneNight pisze:Pytałem o opinie innych na temat etyki, próby były prowadzone dawno temu i kończyły się flaskiem i nic nie napisałem, że chce się teraz tym zajmować.

To odpowiedziałam Tobie - jest nieetyczne. Dlatego, że wyłuskałam co nieco z praw zarządzających naszą rzeczywistością.Ona posiada swobodny przepływ informacji zasilający każde istnienie, dlatego wpływ na nie powinny mieć prawdziwe związki np. ludzkie, uczucia, więzi, ewentualnie powiązania przez własne zło które człowiek wysyła ze złem, co oczywiste i wtedy nikt temu człowiekowi nic nie jest winien. W momencie, gdy pojawiają się cwaniacy tylko i wyłącznie dla własnego widzi mi się, chcący mieszać w tym przepływie informacji, to oni psują temu człowiekowi ten system, a on zaczyna się w nim gubić niepotrzebnie, tak jakby celowo wprowadził mu ktoś w system zwyczajny wirus i nieważne jak groźny ale zawsze będzie wirusem. Nigdy nie miałam takich zapędów choć nie wiem może prowokowałam do nich innych bo mnie się bardzo często czepiają tego typu osobowości ze swoimi pomysłami.

Żarty sobie ze mnie robisz?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 maja 2016, 14:03

OneNight pisze:Żarty sobie ze mnie robisz?

W żadnym wypadku.
danut

Postautor: OneNight » 15 maja 2016, 21:48

I ja miałbym w to uwierzyć?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 15 maja 2016, 21:50

OneNight pisze:I ja miałbym w to uwierzyć?

Nie musisz :D Po prostu sprawdź, na żywo i poszperaj po starych moich wpisach, zobaczysz - trafiam- nie trafiam, widzę- nie widzę :lol: .
danut

Postautor: czarnyMag » 24 maja 2016, 11:42

Kris pisze:Szkoda tylko że to następne bajki wyssane z, no właśnie skąd ?
Pamiętajcie jedno, jeśli czegoś nie zrobimy , nie naprawiamy. to żadne cudowne istoty nam nie zrobią tego za nas.
Coś się rozjaśnia w naszym astralu i to jest prawda, ale za tym stoją wysoko wibracyjni LUDZIE, nie żadne tam fatamorgany nie wiadomo skąd, jacyś nie wiadomo jacy dobroczyńcy. :)

Ja mam takie małe pytanko - i wolałbym byś w swym "zapracowaniu" jednak udzielił odpowiedzi: KTO CIĘ STWORZYŁ (UCZYNIŁ)?!
Sam to zrobiłeś?! Bo negując wszystko nigdzie nie podajesz pierwotnej przyczyny - więc zapytaj te cienie z którymi rozprawiasz i odpowiedz! A jak już udzielisz odpowiedzi to jeszcze napisz kto ci tak powiedział i czy było to w astralu - a inteligentni wyciągną wnioski :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka