Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: annahdz » 28 sie 2016, 08:04

Wrzucając małe ziarenko do dyskusji o płci i jej kontekście kulturowym, polecam artykuł (naukowy, choć akcentujący punkt widzenia jednej z wielu teorii naukowych)

http://wiedzaiedukacja.eu/archives/16328
Awatar użytkownika
annahdz

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 28 sie 2016, 08:46

http://wolnemedia.net/wyjasnienie-kregow-zbozowych/

http://www.bochenia.pl/na-linii-czasu/2 ... troli.html
Tutaj są ciekawe informacje na temat również DNA.
Z tego co wiem to jakieś 30% ludzi ma tę trzecią helisę tylko może o tym nie wie.
Ty Natasza też ją chyba masz, tylko że Cie blokują i działa tylko część.
Jest to związane z planeta Wenus.
Na razie tyle na ten temat.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Natasza » 28 sie 2016, 09:38

o czym myślisz Kris?

ze swojej strony chciałabym odzyskać pełną pamięć oraz zweryfikować ,, pewne sytuacje,, z dzieciństwa , które uznaję dziś jako pół sen , pół jawę
mam też 2 sytuacje z tamtego okresu - realne : jedna gdy wracałam do domu i coś zobaczyłam nad dachem sąsiedniego domu, druga gdy stoję w oknie na 3 piętrze upalny czerwcowy dzień i widzę coś materializującego się z małej kropki do rozmiaru dużego kształtu powiedzmy wielkości ok 10-15 cm - to coś uformowało się naprzeciw mnie w odległości widzialnej ok 10 m i sunęło wolno w moją stronę, nie była to żadna kula, miało podłużny, nieregularny dopiero co wyłaniający się kształt, kolor kremowy, kształt powiedzmy bardziej podłużny. Zadziwiało mnie i zachwycało to zjawisko i zanim zdążyłam w ogóle zastanowić się czym to zjawisko jest usłyszałam zmianę nagła muzyki w radiu i na zegarze inną niż powinna być godzinę;zgubienie czasu ok 40-60 min- a ja stałam w tej samej pozycji w otwartym oknie. Co do godziny nie mam żadnej wątpliwości - w tamtym czasie byłam może 10 min po powrocie ze szkoły i łatwo było wyliczyć, o której skończyłam lekcje- temat oczywiście był omawiany z moimi rodzicami w tamtym czasie i pozostał niewyjaśniony
Ostatnio zmieniony 28 sie 2016, 10:42 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 28 sie 2016, 10:42

Natasza pisze:
danut pisze:Kris dobra uwaga - to jest pomyłka transmisji, podobnie jak obojnactwo jako trzecia z możliwości wykształcenia się organizmu z tego dwupłciowego źródła. (..) Co jest za to odpowiedzialne? Dlaczego w idealnym świadomym systemie dochodzi do takich zaburzeń? I tu rozsądne wydaje się, ze chodzi przede wszystkim o zaburzenia świadomości, które tak właśnie potrafią zdezorganizować system. Dusza nie wie kim jest, dusza jest zagubiona, nie rozpoznaje swojego celu, walczy z porządkiem boskim, nie umie współpracować dla dobra całości, jest zachłanna, nie odnalazła swojej drugiej połówki lub cześć tej całości czuje się od niej o wiele ważniejsza. Dlatego tak ważne jest osiągniecie takiego stanu świadomości by wyeliminować z swoich skłonności 7 grzechów głównych i kochać bliźniego swego jak siebie samego, by potrafić się w tym wszystkim odnaleźć odnaleźć samego siebie i łączność z wielkim swoim Ja.

Szanowni Państwo!
doceniając nawet nie wiem jak bardzo czyjąś odwagę w stawianiu hipotez , refleksji własnego umysłu, biorąc pod uwagę religijność ( patrz katolickie : 7 grzechów głównych) pragnę podzielić się z Wami informacjami , a jest to dział NAUKA więc piszę zgodnie z tematem o odkryciach medycznych

Państwo w swoich rozważaniach o pięknie i pochodzeniu płci , dzielicie ją na system 0/1
Na tę chwilę wiemy iż płeć należy podzielić na co najmniej 10 kryteriów
płeć: hormonalna,genitalna,gonadalna, genetyczna, gonadoforyczna,psychiczna, społeczna, somatyczna, germinatywna, fenotypowa

w okolicach gdzieś 3 miesiąca życia zarodka, po stymulacji androgenami ( męskimi hormonami) rozwiną się męskie narządy płciowe.Heh można przyjąć , że każdy płód jest na początku swojej drogi kobietą . Jeśli , któryś z panów będzie chciał zmienić radykalnie swoją płeć (dopasować się mentalnie ) to będzie miał większą łatwość do uzyskania żeńskich narządów , gorzej z paniami niestety, jakby któraś chciała - choć jest już kilka powiedzmy usprawnionych metod (najlepiej USA)
Ogromny wpływ na naszą IDENTYFIKACJĘ płciową mają HORMONY, a nie 7 czy 1000 grzechów głównych i wszystko zaczyna się w okresie życia wewnątrzmacicznego naszej matki. To jaką kto już ma zależy od ślepego losu. To jak wygrana w totolotka.
podsumowanie:
możecie grzeszyć do woli, bo nie ma to najmniejszego warunkowania na waszą płeć:) ale grzeszmy tak by nie szkodzić innym
a.. i jeszcze dodam, że bardzo ważne jest szukanie wiedzy, nie tylko w chmurach ale także tej na ziemi, po to istniejemy aby się rozwijać, ale jesli ktoś chce uznawać tylko wiedzę z perspektywy lotu , niech to czyni, kto zabroni heh
Natasza

Otóż nie. Na kształtowanie rzeczywistości, w tym oczywiście wyglądu w niej organizmów ma wpływ świadomość, uczucia, intencje środowiska, w którym rozwija się życie , bo niestety jedne z nich są warunkowane przez drugie, a życie nie powstaje przez mieszankę surowców wtórnych jako gotowy produkt na wystawę.

http://sekrety-zdrowia.org/wplyw-emocji ... la-umyslu/

http://wyborcza.pl/1,75400,17451931,Co_ ... kowcy.html

Siedem grzechów nie tyczy się tylko religii to podstawowe prawa moralne, którymi powinien kierować się człowiek i przede wszystkim czego ma się wystrzegać. Chytrość, zawiść, zazdrość emituje zbyt dużo szkodliwych wibracji i tak jak to już ktoś napisał zakłóca przesył informacji powodując nieprawidłowy jej zapis.
danut

Postautor: Natasza » 28 sie 2016, 10:46

czy możesz nie kopiować całości wypowiedzi, bo gubi się wątek, ok?
o moralności już napisałam wystarczająco dużo , w skrócie : jest wyłącznie Tworem Twojego pojmowania twojej rzeczywistości i doktryn w jakich się wychowałaś, i nie stanowi związku przyczynowo skutkowego w przypadku implantacji życia w macicy kobiety, miłego dnia
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 28 sie 2016, 11:23

Natasza pisze:czy możesz nie kopiować całości wypowiedzi, bo gubi się wątek, ok?
o moralności już napisałam wystarczająco dużo , w skrócie : jest wyłącznie Tworem Twojego pojmowania twojej rzeczywistości i doktryn w jakich się wychowałaś, i nie stanowi związku przyczynowo skutkowego w przypadku implantacji życia w macicy kobiety, miłego dnia

Tyle, ze nie na pewno :)
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-m ... 34909.html

http://roznice.com/swiat-nauki/roznice- ... ralnoscia/
danut

Postautor: Pawełek » 28 sie 2016, 11:57

Natasza pisze:o moralności już napisałam wystarczająco dużo , w skrócie : jest wyłącznie Tworem Twojego pojmowania twojej rzeczywistości i doktryn w jakich się wychowałaś

Wybacz, że znów zaburzę Twój wątek Nataszo, ale ciekawi mnie pewna rzecz.

Jeśli twierdzisz, że moralność jest uwarunkowana przez konkretne pojmowanie rzeczywistości przez daną jednostkę i doktrynę, jaką wyznaje, to czy istnieje jakieś prawo moralne, które jest wiecznie słuszne? Tzn. czy istnieje (lub nie istnieje) pewna moralność, która była, jest i będzie, a która nie będzie zależna przykładowo od ww. czynników?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Kris » 28 sie 2016, 12:15

Natasza wygląda na to że byłaś przynajmniej 4 razy zabierana przez to co nazywamy ufo.
W tym 2 razy chodziło o płód.
Mógłbym Ci to wyświetlić telepatycznie, ale do tego potrzebny jest kontakt telefoniczny albo podobny.
Z niektórymi ludziom mi się to udało, a bardziej im się udało to odebrać do świadomości fizycznej i opowiadali co się działo.
Danut żebyś nie była pokrzywdzona to Ciebie gościli coś ze 3 razy.
A tak w ogóle to mam wrażenie ze cała ziemia a bardziej ludzie są poddawani rodzajowi promieniowanie które blokuje telepatie i możliwość korzystania z naszych helis.
Długo musiałem pracować nad złamaniem tych kodów-hipnozy i mam wrażenie ze to dopiero wierzchołek góry lodowej.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2016, 12:27 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz
Kris

Postautor: danut » 28 sie 2016, 12:20

Kris pisze:Natasza wygląda na to że byłaś przynajmniej 4 razy zabierana przez to co nazywamy ufo.
W tym 2 razy chodziło o płód.
Mógłbym Ci to wyświetlić telepatycznie, ale do tego potrzebny jest kontakt telefoniczny albo podobny.
Z niektórymi ludziom mi się to udało, a bardziej im się udało to odebrać do świadomości fizycznej i opowiadali co się działo.
Danut żebyś nie była pokrzywdzona to Ciebie gościli coś ze 3 razy.

Jeśli chodzi o mnie to napisałeś bzdurę :D Aha - Czy uprowadzenia nazywasz jakimś wywyższeniem lub nagrodą, ze piszesz "żebym nie była pokrzywdzona"?
A tak się łudziłam, że ufomania to już przeszłość.
danut

Postautor: Kris » 28 sie 2016, 12:34

Tak troszkę żartowałem i nie po to żeby Cie w jakikolwiek sposób urazić.
Co do tego czy to bzdura to tak przecież nam wgrywają i nie jest łatwo to zdjąć z siebie.
A oczywiście nie będę więcej pisał o Tobie.
Aha zabierają przede wszystkim tych 3 helisowych, 2 najwyżej 10%
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka