Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Natasza » 11 wrz 2016, 19:29

Estia a pamiętasz tę opowieść biblijną o tzw. upadłych aniołach ( aniołowie czyli istoty ze skrzydłami - istoty fruwające po niebie - czyli nasze UFO)
jak w liczbie ok 200 wybrali sobie ziemianki za żony - oczywiście te najpiękniejsze i nie tylko dla seksu ale zaczęli uczyć ludzi różnych rzemiosł
za ten czyn kazano im tu zostać i mamy właśnie naszych niby demonów, a to nie oni są demonami ale ludzie co niektórzy jeszcze w ciałach a niektórzy już po zrzuceniu skóry i ot czar prysł
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 11 wrz 2016, 19:40

Skrzydła aniołom nadali artyści w średniowieczu. Tymczasem Biblia mówi o tych co wybierali sobie Ziemianki za żony, a te płodziły im dzieci, że w owym czasie zstąpili na ziemię olbrzymi.
danut

Postautor: Natasza » 11 wrz 2016, 19:58

biblijni aniołowie nie pochodzili ze średniowiecza
ci co brali w wiekach ciemnych pędzle do dłoni wyobrażali sobie te postaci na podstawie zamierzchłych nawet dla siebie opowiadań
i jak czytali, że te osobniki fruwały to krzyżowali wytwór wizji z człowiekiem - ptakiem
a olbrzymi - to słowo można było rozumieć dwojako - olbrzymi nefilim jako panowie ziemi albo dosłownie jako olbrzymi
nawet jeśli mieli po 200 cm wzrostu to musieli być gigantami dla tamtejszego żyjacego ludu
na pewno ciekawe jest to zdarzenie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 11 wrz 2016, 20:06

Do latania starożytnym bogom służyły wimany czy te Ezechiela, czy te z indyjskich Wed albo ogniste rydwany zabierające Eliasza, Henocha do Nieba, ciekawa jest tez powietrzna podróż króla Salamona, podczas której pokazywane mu były miejsca na Ziemi.
danut

Postautor: Natasza » 11 wrz 2016, 20:12

fakt , jutro odgrzebię nawet te opisywane przez nich obiekty
jak ciekawe jest uchwycenie przez nich instrumentów w tych obiektach, próba zrozumienia w jaki sposób się poruszają
przecież dziś byłoby to trudne do nazwania
jacy mądrzy musieli być by przelać obraz w słowa i przekazać innym
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 11 wrz 2016, 20:30

danut pisze:Do latania starożytnym bogom służyły wimany czy te Ezechiela, czy te z indyjskich Wed albo ogniste rydwany zabierające Eliasza, Henocha do Nieba, ciekawa jest tez powietrzna podróż króla Salamona, podczas której pokazywane mu były miejsca na Ziemi.

I Ty na serio w to wierzysz? Nie brzmi to pseudonaukowo?

Z tego co pamiętam, to ten silnik rzekomo opierał się na rtęci.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 11 wrz 2016, 20:34

OneNigth - a czy ja piszę tu to w co ja wierzę, czy przypominam to co jest napisane w starych księgach?
danut

Postautor: Kris » 11 wrz 2016, 21:19

Czyli dochodzimy do wniosku że żadnych bogów nie było i nie ma, a udało im się zrobić takie wrażenie z uwagi na posiadaną technikę.
W ostatnich dniach dotarłem do świata który wypisz wymaluj pasuje do tego co nazywamy czwartą gęstością.
Możliwe że jest tego więcej typów, czy rodzai ale mogę podać tylko to co udało mi się ustalić.
Różnica polega na innych parametrach działania ich atomów.
Jądra atomów to jedna dziesiąta naszych, za to elektrony kręcą się 10 razy szybciej więc i są odpowiednio dalej od jadra atomu.
Ten świat wydaje się być jakby zimniejszy bo mają temperaturę cztery razy niższą niż u nas.
Co do duchowości to jeśli za wzór wziąć, że najniżej wibracyjnego człowieka z naszego świata, to oni są jeszcze pięć razy mroczniejsi.
Nauczyli się szkodzić mieszkańcom naszego świata i to dlatego że to im sprawia jakąś sadystyczną przyjemność.
Dzięki temu że ich nie widzimy a oni nas tak, mają dużą przewagę i mogą nas krzywdzić jak chcą i kiedy chcą i to tych ciemniejszych jak i jaśniejszych.
Co dalej?
Ano coś tam kombinujemy, ale może macie jakieś pomysły.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 11 wrz 2016, 22:43

Kris Jakubowi udało się zawalczyć z takim bogiem, a mojemu żołnierzowi - go upić :D i dzięki temu żadni strażnicy go nie zatrzymali by nie mógł skontaktować się ze mną. A wiedza, którą mi przekazał jest bezcenna. Wiedźcie, niemożliwość kontaktu z waszymi zmarłymi a nawet sama śmierć jest tylko iluzją, jesteśmy zahipnotyzowani.
danut

Postautor: czarnyMag » 12 wrz 2016, 12:20

Kris pisze:Ciekawe wiadomości, bardzo ciekawe i sporo rzeczywistej wiedzy, na tyle ile potrafię zweryfikować.
Te portale, ich opis, może pamiętacie, pisałem o czarnych kulach w kuli opasujących całą Ziemie, tylko inaczej to nazwałem.
https://www.youtube.com/watch?v=u0GG32jNG9M
Może ktoś wie więcej i się podzieli.
Dopiszę jeszcze że ktoś odcina ludziom i wszystkiemu co żyje sznury aka i nie wiedziałem jak to robią
Gdy je na powrót podłączam to za noc potrafią odciąć nawet kilkadziesiąt %.
No ale teraz już chyba wiem i sobie to dokładnie przeskanuje.
To nie tak trudno zdemontować , jednak ktoś szybko odbudowuje, ale portale mają to do siebie ze można nimi dotrzeć do producenta i na to liczę.

No to odetnij "tą pępowinę" i żyj!
A nie tylko "walcz" ze swoją niemocą :twisted:
a ten Daniel Cankow może niech się leczy :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka