Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 12 wrz 2016, 14:53

Okazuje się że istnieje jeszcze jeden wszechświat materialny, który można by nazwać piątą gęstością a różnice w budowie atomów piątej a czwartej gęstości są podobne skalą jak pomiędzy trzecią a czwartą dlatego też mogą się przenikać bezkolizyjnie.
Tam też zło jest jeszcze bardziej potężne w niszczeniu dobra.
Gdy zsumowałem masę tych dwóch światów plus nasz trzeci to zgadza się ona z brakująca masą którą nauka nazywa czarną materią i w sumie daje 100%
Pierwsza i druga gęstość wydaje się być duchowa i podobnie szósta, a dalej pewnie tak samo skoro nie mają masy.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 12 wrz 2016, 15:24

Kris odstaw leki, ja bardzo Cię proszę one Ci szkodzą zamiast pomagać.
Ludzkość przechodzi do 4 gęstości by pozostawić zło i tych co nie chcą zmian, w trzeciej gęstości, a Ty piszesz, że w piątej jeszcze lepszej od czwartej zło jest potężne? Szok! :shock: Co oni Ci robią z umysłem? :cry:
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 12 wrz 2016, 17:19

Świadomości ogromnej większosci inkarnujących istot pochodzą z najniższej duchowej gęstości 1 i 2 . Dostały szanse poprawy swojej naprawdę nie miłej sytuacji poprzez życie w ciałach fizycznych.
Ci którzy swój pozytywny rozwój duchowy zaprzepaścili poprzez rozwijanie się w stronę nienawiści, powrócą do najniższych poziomów 1 gęstości, naturalnie bez ciał, gdzie naprawdę nie jest dobrze, a ile tam pozostaną?
to już od nich zależy.

Teraz informacja dla tych z poziomów powyżej 6, którzy zostali czasowo zablokowani przez zło w światach materialnych.
Pomoc w drodze.
Cześć z Was już o tym wie, wielu się domyśla.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 12 wrz 2016, 17:23

Ja tego się nie domyślam, a wiem że pomoc jest w drodze. :D
danut

Postautor: neuron » 12 wrz 2016, 19:32

hmm niezle , ale czytam ten temat powoli od jakiegos czasu i to o czym pisze Kris jest jak dla mnie dosyc ciekawe , powiem wam dlaczego .....

w tamtym roku to bylo , mialem bardzo dziwny dzien i noc wlasciwie , sytuacja byla bardzo dziwna i niecodzienna, ktos pokazal mi i nie wiem jak to bylo mozliwe bo nie spalem wtedy.ktos pokazal mi dziwny film , obudzilo mnie dziwne poczucie ze cale moje cialo znajduje sie jakby pod napieciem , kazdy zna to uczucie kiedy scierpnie reka czy noga itp to bylo to samo tylko obejmowalo cale cialo, bylo tak intesywne ze mnie to obudzilo i dalej narastalo, do pewnego momentu nawet jeszcze w pelni swiadomy lezalem i staralem sie dojsc ładu co sie dzieje ale nie trawalo to dlugo bo ten stan byl juz tak intensywny ze normalnie sie wystraszylem, to bylo na granicu bólu juz i w koncu sie zerwalem , ale w tym czasie mialem dziwna akcje , widzialem ogromny ekran,cos jak plazma tylko duzo wiecej niz powiedzmy 50 cali, bo normalnie stalem przed tym ekranem a mam 185 cm wrostu i ogladalem jakby film nie film, cos na zasadzie relacji ,takiej jak nieraz pokazuja w tv kiedy helikopter z powietrza kreci jakies wydarzenie , i obok mnie ktos byl, nie widzialem na oczy nikogo tylko czulem i wiedzialem ze obok mnie stoi jakas postac ,osoba ? nie wiem , i nie bylo ta jedna osoba ...
i na tym ekranie ogladam jak jacys ludzie scigaja jakies dziwne istoty (nie ludzi) nie wiem co to bylo , w kazdym razie nie ludzie , i ktos opowiada mi ze na ziemi jest jakis "ruch oporu" tak to odebralem ,ktory ma zdolnosc widziec te istoty ktorych normalnie ludzie nie widza, jakby byli niewidzialni, i bylo obcy w sensie obcy z kosmosu i obcy dla nas tutaj na ziemi, nawet mi powiedzieli ze ci obcy potrafia w ciagu dobry przebyc pond 8 tys km i to czyms co nie lata tylko jakis srodek transportu ktory porusza sie po ziemi , czyli jedzie w jakis tam sposob jak powiedzmy samochod tylko ze bardzo szybko , ci obcy zabijaja na swojej drodze bez podowu kazdego kogo napotkaja i malo tego potrafia zywic sie normalnie ludzkim miesem , no to jakis koszmar ale to mi pokazywano i o tym mowiono , no i widzialem w tej relacji ludzi ,niby tacy sami jak kazdy ale tylko oni w jakis sposob mieli mozliwosc widziec tych obcych i scigali ich zeby ich zlikwidowac ...... doslownie powiedziano mi ze to jest wlasnie "ruch oporu" ........to bylo bardzo dziwne , ale po tym co tu czytam o tym co napisal Kris to jakos tak mi sie z jakiegos powodu wydalo z leTka moze nie znajome ale jakies takie trafione w czesi....... nie wiem kto to byl i dlaczego mi to pokazano , ale mozna z tego wnioskowac ze faktycznie na ziemi jest jakas aktywnosc obcych ktorzy w jakis sposob sa dla nas niewidzialni i istnieje ruch oporu ktory stara sie taka aktywnosc neutralizowac , na tej relacji widzialem dokladnie jak obcy pedzili jakims pojazdem i wszystko co stalo na drodze ulegalo zniszceniu, budynki,auta, gineli ludzie itp bez wyjatku , nawet pamietam ze trasa ktora mi pokazywali prowadzila z moskwy do jakiegos miasta w belgii , cieli równo przez całą europe , normalnie na skroty , w sensie ze nie ulicami czy autostrada tylko poprostu cieli sobie jak im pasuje ....... nawet pozniej szukalem w necie informacji o jakichs niewyjasnionych zgonach na tej trasie czy czymkolwiek ale nic nie znalazlem , jesli cos takiego mialoby miec miejsce to raczej byloby to tuszowane szybko i tyle , sam nie wiem co o tym myslec ......po co mi takie info ??

to bylo zdrowo pokrecone ale taka sytuacja ,conajmniej dziwna
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 12 wrz 2016, 19:40

neuron - "no i widziałem w tej relacji ludzi ,niby tacy sami jak każdy, ale tylko oni w jakiś sposób mieli możliwość widzieć tych obcych i ścigali ich żeby ich zlikwidować ...... dosłownie powiedziano mi ze to jest własnie "ruch oporu" .."

Tak wyglądają prawdziwi ludzie z głębszej rzeczywistości, nasze źródła, opiekunowie, nie żyją w tym hologramie, nie są w nim uwięzieni. Tak ten ruch oporu powstał i jest rozgrywany od dosyć dawna. Miałam to przekazane z tamtej strony.
danut

Postautor: czarnyMag » 13 wrz 2016, 14:21

danut pisze:Ja tego się nie domyślam, a wiem że pomoc jest w drodze. :D

Tylko jak przyjdzie już ta pomoc to zanim z nimi pójdziesz (odlecisz) zapytaj co mogą dla Ciebie zrobić BEZINTERESOWNIE?!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 13 wrz 2016, 14:24

czarnyMag pisze:
danut pisze:Ja tego się nie domyślam, a wiem że pomoc jest w drodze. :D

Tylko jak przyjdzie już ta pomoc to zanim z nimi pójdziesz (odlecisz) zapytaj co mogą dla Ciebie zrobić BEZINTERESOWNIE?!

Ja nigdzie nie mam zamiaru odlatywać, przecież to nie ja mam konszachty z kosmitami z istotami z ognia, z myślokształtami :lol: Ja stoję po przeciwnej stronie, dlatego się tych co mają interes we wszystkim co wyznają nie boję.
danut

Postautor: czarnyMag » 13 wrz 2016, 14:50

Ale jak nie zapytasz tych po drugiej stronie co mogą dla Ciebie zrobić BEZINTERESOWNIE? to się nigdy nie dowiesz jacy są bezinteresowni :) Innymi słowy jak zapytasz niewcielonego o to powyżej to jak się co do niego mylisz po tym pytaniu od razu się na Ciebie rzuca :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 13 wrz 2016, 15:03

czarnyMag pisze:Ale jak nie zapytasz tych po drugiej stronie co mogą dla Ciebie zrobić BEZINTERESOWNIE? to się nigdy nie dowiesz jacy są bezinteresowni :) Innymi słowy jak zapytasz niewcielonego o to powyżej to jak się co do niego mylisz po tym pytaniu od razu się na Ciebie rzuca :)

Ja nie rozmawiam z niewcielonymi- rozumiesz? I dobrze wiem kim są ci, z którymi rozmawiam, znam ich zamiar i uważam, że podjęli się dużo znaczącego dla wszystkich, trudnego i słusznego zadania. Co dla mnie zrobili bezinteresownie - wiem, ale nie skorzystałam z tego wszystkiego, bo wybrałam trochę inne tu życie. Nie jestem żadną marionetka w niczyich rękach, korzystam z pomocy, ale we wszystkim muszę od siebie dać ciała, bez tej współpracy nie dzieje się nic.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka