autor: neuron » 12 wrz 2016, 19:32
hmm niezle , ale czytam ten temat powoli od jakiegos czasu i to o czym pisze Kris jest jak dla mnie dosyc ciekawe , powiem wam dlaczego .....
w tamtym roku to bylo , mialem bardzo dziwny dzien i noc wlasciwie , sytuacja byla bardzo dziwna i niecodzienna, ktos pokazal mi i nie wiem jak to bylo mozliwe bo nie spalem wtedy.ktos pokazal mi dziwny film , obudzilo mnie dziwne poczucie ze cale moje cialo znajduje sie jakby pod napieciem , kazdy zna to uczucie kiedy scierpnie reka czy noga itp to bylo to samo tylko obejmowalo cale cialo, bylo tak intesywne ze mnie to obudzilo i dalej narastalo, do pewnego momentu nawet jeszcze w pelni swiadomy lezalem i staralem sie dojsc ładu co sie dzieje ale nie trawalo to dlugo bo ten stan byl juz tak intensywny ze normalnie sie wystraszylem, to bylo na granicu bólu juz i w koncu sie zerwalem , ale w tym czasie mialem dziwna akcje , widzialem ogromny ekran,cos jak plazma tylko duzo wiecej niz powiedzmy 50 cali, bo normalnie stalem przed tym ekranem a mam 185 cm wrostu i ogladalem jakby film nie film, cos na zasadzie relacji ,takiej jak nieraz pokazuja w tv kiedy helikopter z powietrza kreci jakies wydarzenie , i obok mnie ktos byl, nie widzialem na oczy nikogo tylko czulem i wiedzialem ze obok mnie stoi jakas postac ,osoba ? nie wiem , i nie bylo ta jedna osoba ...
i na tym ekranie ogladam jak jacys ludzie scigaja jakies dziwne istoty (nie ludzi) nie wiem co to bylo , w kazdym razie nie ludzie , i ktos opowiada mi ze na ziemi jest jakis "ruch oporu" tak to odebralem ,ktory ma zdolnosc widziec te istoty ktorych normalnie ludzie nie widza, jakby byli niewidzialni, i bylo obcy w sensie obcy z kosmosu i obcy dla nas tutaj na ziemi, nawet mi powiedzieli ze ci obcy potrafia w ciagu dobry przebyc pond 8 tys km i to czyms co nie lata tylko jakis srodek transportu ktory porusza sie po ziemi , czyli jedzie w jakis tam sposob jak powiedzmy samochod tylko ze bardzo szybko , ci obcy zabijaja na swojej drodze bez podowu kazdego kogo napotkaja i malo tego potrafia zywic sie normalnie ludzkim miesem , no to jakis koszmar ale to mi pokazywano i o tym mowiono , no i widzialem w tej relacji ludzi ,niby tacy sami jak kazdy ale tylko oni w jakis sposob mieli mozliwosc widziec tych obcych i scigali ich zeby ich zlikwidowac ...... doslownie powiedziano mi ze to jest wlasnie "ruch oporu" ........to bylo bardzo dziwne , ale po tym co tu czytam o tym co napisal Kris to jakos tak mi sie z jakiegos powodu wydalo z leTka moze nie znajome ale jakies takie trafione w czesi....... nie wiem kto to byl i dlaczego mi to pokazano , ale mozna z tego wnioskowac ze faktycznie na ziemi jest jakas aktywnosc obcych ktorzy w jakis sposob sa dla nas niewidzialni i istnieje ruch oporu ktory stara sie taka aktywnosc neutralizowac , na tej relacji widzialem dokladnie jak obcy pedzili jakims pojazdem i wszystko co stalo na drodze ulegalo zniszceniu, budynki,auta, gineli ludzie itp bez wyjatku , nawet pamietam ze trasa ktora mi pokazywali prowadzila z moskwy do jakiegos miasta w belgii , cieli równo przez całą europe , normalnie na skroty , w sensie ze nie ulicami czy autostrada tylko poprostu cieli sobie jak im pasuje ....... nawet pozniej szukalem w necie informacji o jakichs niewyjasnionych zgonach na tej trasie czy czymkolwiek ale nic nie znalazlem , jesli cos takiego mialoby miec miejsce to raczej byloby to tuszowane szybko i tyle , sam nie wiem co o tym myslec ......po co mi takie info ??
to bylo zdrowo pokrecone ale taka sytuacja ,conajmniej dziwna
Nie można się przygotować do skoku w przepaść
droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą