Kris pisze:Jeśli to jest rój, to Ty jesteś insektem, a te żyją króciutko, oj króciutko, nie pomyślałeś o tym?.
Czyli sam się załatwiłeś na amen i po co ja się mam paprać czymś co i tak popełnia samounicestwienie energetyczne od momentu odcięcia się od Stwórcy w zamian za uczestnictwo w jakimś przestępczym przedsięwzięciu które szumnie nazywasz rojem.
Ja to nazywam związek samobójców.![]()
Świat jest w sumie dobrze urządzony i przewidziane zostały zabezpieczenia dla zbłąkanych owieczek, czy raczej baranów, które działają automatycznie.
Jeśli ktoś zaniża wibracje to zamraża też wlot sznóra AKA i pozbawia się energii istnienia.
Jednak nasi czarusie nie podnieśli wibracji żeby sobie przywrócić papu, a nauczyli się kraść ją tym którzy nie zgłupieli żeby się odłączać.
Swoje przestępcze umiejętności rozwinęli do wydawało się im perfekcji, ale okradani w końcu widząc że nie ma żartów, że zostaną bez energii, bo złodzieje poczynali sobie coraz zachłanniej, postanowili zakręcić kurek i nie dać się dalej okradać.
Jaki z tego wniosek, a raczej efekt?
Ano coraz więcej czarusiów zaczyna głodować, a bez energii Stwórcy nie bardzo można żyć, zaczynają się mnożyć paskudne choroby, jedni je mają w postaci zalegającej negatywnej energii która je dopiero tworzy, a inni już chorują fizycznie.
Ile to potrwa i jak się skończy?
A w sumie co mnie to obchodzi.
Każdy przecież jest kowalem swego szczęścia czy nieszczęścia i spotka go to co sam zbudował dla siebie.
neuron pisze:15 stron
wymiękłem ....... sorry
wywaliło mi bezpieczniki hehe![]()
![]()
![]()
danut pisze:Ciekawe przez co ci wywaliło te bezpieczniki? A czytałeś to zdanie u mnie - " Znam kobietę, która ma dziecko w śnie, ten sen jej się powtarza i widzi je wciąż w innym wieku, jakby się tam wraz z naszym czasem rozwijało i rosło. Ona tam także jest, wychowuje je i żyje jego problemami, a tu odbiera to tylko w śnie. "
Jakoś kojarzę je z Twoją sprawą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość