Natasza pisze:
dziękuję tym najodważniejszym - to jedna z cech tych, którzy mają kontakt z Nimi w kapturach i takich co noszą kombinezony białosrebrne, a żeby być jeszcze bardziej precyzyjnym - tkanina ma odcień perłowy, rękawice od środka - beżowe
danut , nie wiem, czy 6 % populacji pochodzi od innej rasy, wiem , że mam z nimi kontakt - kimkolwiek są - a przypomnę nigdy nie powiedzieli skąd są i jak się nazywają - nie wiem bo już bym wam to ujawniła - co więcej, nie wam ale całemu światu i może dlatego tę informację zachowają przede mną z daleka
Skąd są, kim są .. Cała rzeczywistość ziemska i pewnie nie tylko ona jest tworzona informacją, informacją którą interpretuje i rozumuje dana świadomość. To ona nadaje jej wygląd, znaczenie, kształty Każdy obraz jest przetworzonym przez umysł odbitej od skupionej już żywej informacji, lub od wykonanej rzeczy fali świetlnej przenoszącej te informacje, impulsy. Każdy kształt, barwa pomimo małych różnic w interpretacji przez umysły ludzkie jest układany przez osobiste pojmowanie i objęcie tego swoją świadomością. Gady, płazy widzą ciepło, promieniowanie ultrafioletowe i tylko tak odbierają rzeczywistość, wszystko według, zwłaszcza, temperatury środowiska jest przez nie rozpatrywane. Kosmici, kaptury, panowie w długich jak czarodziej płaszczach i kapeluszach, czerwone mikołajowe ludki, krasnoludki, wodniki, wampiry, południce, chochliki, demony to wszystko ułożenie w obraz informacji, której człowiek się boi, jest dla niego nieziemska, straszna, mająca władzę nad biednym zagubionym człowiekiem, a obraz ten świetnie symbolicznie oddaje to jak jego osobiste pojmowanie tych nieziemskich, odległych spraw mu się prezentuje. Kim są i skąd są te dziwaczne postaci - powstają z naszych myśli, emocji, uczuć, pragnień, strachu, bólu i nie opuszczają Ziemi.