OneNight pisze:Zapomniałem dopiasać coś o kundalini. Krąży taka opinia, że jeśli przebywasz obok osoby, która ma uaktywnione kundalini, Twoje również zacznie się aktywować. Lecz jest jeden szczegół - nie powinno to być w tym wypadku nieprzyjemne, bo to świadczy o nieautoryzowanej próbie dostępu. Ponoć ta energia daje jakieś nadludzkie moce, lecz Randi chyba nadal czeka ze swoim milionem.
kto to jest Randi i na co czeka ?
co do terminu jaki wspominacie KUNDALINI czymkolwiek to jest, to w jaki sposób opisujesz to właśnie to czego doświadczam wchodząc w interakcję z tu zastaną inną świadomością - to połączenie daje nam zdwojone wyostrzenie widzenia, powoduje , że Twój umysł poprzez samą interakcję za pomocą pisanych znaków interpunkcyjnych, nawet bez konkretnie spisywanych słów - tworzy logiczną część dalszą - buduje Twoje myśli i wiedzę, do tego stopnia , że jak piszesz to sam siebie później czytasz i zaczynasz rozumieć co pisałeś po wtórnym przyswojeniu własnych spisywanych myśli
to jest energia jaką dostajesz poprzez wymianę ze swoją i tej osoby
intencje muszą być czyste niczym łza, bo osoba, której świadomość funkcjonuje na takim samym poziomie od razu wyczułaby fałsz
musisz być ,, czysty,, w swoich myślach bo na tym poziomie myśli - jesteś już transparentny
taką transparentność doznałam także w spotkaniach z Istotami o jakich pisałam, to jest coś co życzę każdemu aby przeżył - jesteś cały myślą i ta myśl jest widoczna przez wszystkich - zero kłamstw, bo nie ma to sensu
Estio - ona czerpie energię współdziałając z tym kogo doskonale zna - ten mężczyzna żywy czy martwy potrafi mantrować by wprowadzać się w stan wysyłania siebie samego - swojej części energii w jej pole, przy okazji odwiedzając Ciebie
to nie udaje mu się codziennie, ale zdarzyło się , ,, stał,, właśnie koło Twojego łóżka - być może w nogach
obserwuje , nie umie dotknąć, spokojnie