O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: neuron » 24 lis 2016, 08:02

Natasza pisze:są tacy po tamtej stronie, którzy to potrafią - ale to są ogromnie rzadkie przypadki i nie są to tacy sobie zmarli, nie

:)

że ten tego , rzadkie powiadasz? to ciekawe :)
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Natasza » 24 lis 2016, 08:28

raczej nie powszechne
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Arronax » 24 lis 2016, 10:06

To mówisz OneNight że nagranie zadziałało ... Ciekawe :). Ja mam na płycie godzinne tylko nie mam jak odtworzyć, żeby spędzić tą godzinę w spokoju.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Natasza » 25 lis 2016, 17:43

może zdążycie

kamera life NASA : zobaczcie na ziemie

https://www.youtube.com/watch?v=nuzDvYdC_Ak
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 25 lis 2016, 19:22

co tam bylo?

czasem w nocy patrze na to co przekazuja z iss

neuron

Postautor: Mirek » 25 lis 2016, 22:07

Nasze dusze spotykają się ze sobą na wiele lat przed spotkaniem na poziomie materialnym. Nieraz obserwowałem, jak na poziomie subtelnym współdziałają dusze przyszłych rodziców, małżonków. Zachodzi wzajemne wychowanie. Wszystkie przyszłe sytuacje zachodzą na poziomie subtelnym. Prawidłowe przechodzenie sytuacji zapewnia pojawienie się zdrowych potomków. Dusza mężczyzny nie widzi, jak jego kobieta wygląda zewnętrznie, odbiera tylko jej cechy duchowe – umiejętność kochania, gotowość do zaakceptowania bólu i utrzymania w tej chwili miłości, umiejętność powstrzymywania się, dbania o innych, oddawania energii.
Trzeba odnosić się do drugiego człowieka tak, aby pomóc mu poczuć miłość do Boga. Nasze dusze komunikują się ze sobą właśnie w ten sposób. Jeśli podążamy w niewłaściwym kierunku – zbytnio przywiązujemy się do jakichś aspektów szczęścia, to dusza bliskiej osoby asekuruje nas, powstrzymuje przed niewłaściwymi czynami, może sprzyjać pojawieniu się chorób – dla uratowania nas przed nieprawidłowym zachowaniem, uprzedza o możliwych niebezpieczeństwach. Człowiek przyzwyczajony do akceptowania Boskiej woli – niewidzialnej, ale wszechmogącej – może przyjąć te znaki i tę pomoc. W ten sposób dusze naszych przyszłych dzieci i dusze przyszłych ukochanych przez jakiś okres czasu mogą być naszymi aniołami stróżami. I jeśli nie wyrzekamy się miłości, to pozwolono im nam pomagać. Dlatego często, kiedy ludzie spotykają się, powstaje u nich wrażenie, że już od dawna znają siebie nawzajem.

S. Łazariew. Diagnostyka karmy 10

Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: soldado » 28 lis 2016, 23:06

aaaa to z tej strony podeszli, ten chwyt dla Ciebie akurat nie był nowy i szybko zrozumiałeś w jakiej jesteś sytuacji
w pewnym momencie byli u mnie ( pisałam do Agi) i musiałam postąpić radykalnie - zastosowałam coś co musiało to przerwać
do tego ,, zamknęłam drzwi,, - ale ,, widzę ,, bez nich - z mniejszymi szczegółami , bo nie potrafię tak szybko identyfikować czy to świadomość żywego czy martwego dla naszego wymiaru postrzegania

ktoś z forum majstrował dodatkowo - mówiłam , że to osoba, która nie lubi kobiet ( chodzi o preferencje) , ale jego odkryłam szybko - wykonał kilka rytuałów na mnie - właśnie z użyciem noża i ognia i dopowiem ... krzyża - nie będę opisywała szczegółów odnośnie choćby tekstów , w każdym razie zaczynał najpierw od mantry nad swoją ,, biblią,, - stałam za jego plecami , nawet nie wiedział , że wywołując ,, kogoś,, i ,, ofiarując,, mu niby mnie ( nie wiedząc jak wyglądam- moje zdjęcie wysłałam tylko jednej kobiecie na forum- stworzył matrycę i na niej się skoncentrował ) - wywołał nieświadomie właśnie mnie, co za baran
po tym co zobaczył nie tak szybko udzieli się na tym forum :lol: :lol: mówiłam, najpierw sprawdź z kim masz do czynienie , a później podejmuj decyzje czy chcesz tego co planujesz wobec tej osoby :P - ostrzegałam, on tu nie wróci

Pisze na innych forach pod różnymi nickami.
Na jednym jest np. ,,czarnym trójkątem'' :)
Nasza koleżanka myśli, że to ja i dodatkowo pisze do niego.....( bez komentarza) ;)

Będąc przy temacie - będziesz wciąż obiektem ataków, dzięki temu , że posiadasz siłę umysłu jesteś w stanie się obronić i obronić innych - więc zapanowałeś nad tym wszystkim, miej oczy cały czas otwarte

oni działają zza zasłony i dla osób spoza kręgu są nie do zidentyfikowania
działanie może doprowadzić do różnych czynów zarówno na siebie samego jak i na osoby trzecie - nie wiem ile takich działań mają na swoim koncie
spodziewam się dużych liczb

To wszystko coraz bardziej rośnie.
Zwiększa się cały czas samoświadomość.
Dlatego nieraz nie piszę nigdzie... ;)

wołaj zawsze kogoś do pomocy , a ta osoba będzie Twoim wsparciem
te spotkania na poziomie ,, świadomości,, są incydentalne i z reguły niezapowiedziane
im więcej ich zaczynasz mieć tym bardziej się trenujesz
mój największy problem polegał na ogarnięciu sytuacji i identyfikacji tego co się dzieje - wytrenowałam już go na tyle, że obracam się przodem do atakującego i analizuję kogo widzę i co widzę - dlatego zapamiętuję ich twarze i szczegóły
opanowanie to najważniejsza rzecz, nawet jak cię próbują tłuc - agresja jest nie do opisania, ale sam możesz zrobić z nimi dokładnie to samo

Trening jest po to, by ochronić jak najbardziej jeszcze lepsze osoby od nas, które są z nas, a które nadejdą.
Zawsze wtedy, gdy odzyskujemy samoświadomość, nigdy wcześniej, chociażbyśmy mieli całą gromadę dzieci wcześniej, to nie będzie ich wśród nich, gdy nie jesteśmy uaktywnieni.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 29 lis 2016, 12:32

soldado pisze:
Pisze na innych forach pod różnymi nickami.
Na jednym jest np. ,,czarnym trójkątem'' :)
Nasza koleżanka myśli, że to ja i dodatkowo pisze do niego.....( bez komentarza) ;)

to jest ,, praktyk,, - ale mam nadzieję, że jazda jaką przeżył na własnej skórze jest najlepszą contr metodą
czy ten ,, czarny trójkąt,, to okultysta ? czy robił swoje doświadczenia i ktoś coś zgłaszał?

co do tematu abdukcji - zastanawia mnie do czego zostało pobrane cokolwiek z moim DNA. Pytanie , czy ten materiał będzie mieszany z innym od Nich, czy jeszcze innym jakiego mogę nie brać pod uwagę ; czy może cel ma jeszcze inny wymiar
skłaniam się jednak do słowa ,, potomek,, - bo to zostało mi wykrzyczane przez zakapturzonego - że oni tego chcą
być może to coś zostało zabrane przed tymi w kapturach , naprawdę nie wiem
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 29 lis 2016, 12:45

dzieją się straszne rzeczy, tam za tą kurtyną - czuję to jak nigdy wcześniej, to się zaczęło
soldado, jeśli będziesz miał możliwość jakiegokolwiek odczytu daj mi znać, bo jeszcze czegoś takiego nie odbierałam nigdy dotąd

to ma miejsce teraz gdy my tu sobie żyjemy w tej lokalizacji
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 29 lis 2016, 12:52

Natasza pisze:dzieją się straszne rzeczy, tam za tą kurtyną - czuję to jak nigdy wcześniej, to się zaczęło

nawet nie chce wiedziec co takiego tam sie dzieje ale mam dziwne przeczucie ze chyba jednak wiem , i obym sie mylil bo jesli nie to wszyscy sie o tym dowiemy i to niebawem .........

Natasza pisze:to ma miejsce teraz gdy my tu sobie żyjemy w tej lokalizacji

jeszcze żyjemy , chciałaś powiedzieć

jeszcze .........

neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm