już sporo jest odkryte i jeszcze trochę zostało
niech wypuszczą naszych bliskich i ci niech przyjdą i porozmawiają z tymi, którzy tu ich opłakują
niemożliwy jest powrót? heh no jasne, jak się drogi rozjechały
Natasza pisze:już sporo jest odkryte i jeszcze trochę zostało
Natasza pisze:przywołaj bliskich i zobacz czy przyjdą
Natasza pisze:ok Ty nie masz, ale wyjście naprzeciw kontaktom jest tym czego brakuje każdej osobie , która straciła naj naj najukochańszą osobę

Natasza pisze:danut pisze:Mirek pisze:Wystrzegajcie się fałszywych proroków. Straszenie, to ich domena
Brawo.
fałszywe schlebianie i cudowne moralne treści - już to przerabialiśmy aż do znudzenia
co do karania ,, morderczyń,, hahahah nie jednemu mina wykrzywi usta gdy zobaczy czym jest prawdziwa moralność
ta znana z indoktrynacji danego osobnika, który wyrósł w swojej znanej kulturze stoi w zaprzeczeniu do tej , która rządzi wszechświatem
p.s.
aborcja to nie temat w moim i zakończę to podsumowaniem :
nastanie zdziwienie gdy okaże się chociażby to , że despotyczne nakazy powoływania dla własnej , egoistycznej religii i chorych przekonań upośledzonych i skazanych na okrucieństwo i męczeńską śmierć lub okrutną egzystencję ludzi, jest barbarzyństwem i mina opadnie wszystkim , którzy usłyszą , że to sadyzm ego zdrowego bytu i jego fanaberycznych moralności;
czytałam wiele pięknych historii z czasów wojen gdy na polu bitwy ciężko ranni żołnierze błagali swoich przyjaciół o skrócenie ich cierpień ; z jednej strony czytam jak to życie w ustach niektórych osób jest przereklamowane i nie powinniśmy przedkładać go nad wszystko inne bo nie jest jedynym, a z drugiej strony trzymamy sie go kurczowo jakby było kresem wszystkiego, to takie obłudnie fałszywe bełkotanie niezdecydowanej egzystencjalnie istoty
OneNight pisze:Nie wiem jak uważają inni, ale ja twierdzę, że to nie jest najlepszy pomysł i neuron dobrze robi, że się wzbrania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości