OneNight pisze:Mi chodziło o to, że choć widzieli to samo, różnie to opisali. Opis był zniekształcony przez ich wiedze, a konkretnie jej brak. Dlatego ja staram się być sceptyczny i wiem, że za czyimś doświadczeniem może stać coś, czego doświadczający nie mógł opisać, więc choć jego doświadczenie jest prawdziwe, to interpretacja niekoniecznie.
OneNight pisze:Mi chodziło o to, że choć widzieli to samo, różnie to opisali. Opis był zniekształcony przez ich wiedze, a konkretnie jej brak. Dlatego ja staram się być sceptyczny i wiem, że za czyimś doświadczeniem może stać coś, czego doświadczający nie mógł opisać, więc choć jego doświadczenie jest prawdziwe, to interpretacja niekoniecznie.
OneNight pisze:Nataszo, nie wiem o jakim diable mówisz.
Co do skrzyni - nie będę się głowił nad przypadkiem, którego sam nie widziałem i który nie zapewni żadnego postępu w żadnej dziedzinie nauki. Taki efekt można zrobić wieloma rzeczami, obstawiam że wróciłaś z baru po wypitym whisky lub whiskey. Nie odpowiem Ci inaczej, bo nie mam żadnej możliwości zbadania skrzyni.
soldado pisze:Natasza pisze:
soldado -
..............i ten jeden ,, głos,, męski , który mi się nie pokazał tylko mówił wprost do mojej głowy - dlaczego nie pokazał twarzy
Twarz mogą dowolnie zmieniać.
Lepiej jej nie pokazywać, niż cały czas przybierać maskę.
To Istoty bardziej Energetyczne niż materialne.

OneNight pisze:Jak dobrze obserwatora zmanipulujesz, to nawet jak mu zdejmiesz na jego oczach zegarek, to to będzie dla niego szokiem - bo przecież zniknął.
Natasza pisze:połączenie nimfy z trunkiem
Natasza pisze:podniecające
Natasza pisze:uniosła się ,, sama
Natasza pisze:zmieniła ułożenie i opadła
Natasza pisze:na dywan
Natasza pisze:dla Ciebie
Natasza pisze:czekam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości