Natasza pisze:A ja mowię Stop gadającym penisom i kobietom którym już wisi i powiewa macica niczym żagiel na zefirze. Karma wraca i spotka kara każdego zepsutego gadaniem fanatyka i los osiodła mu zone, a jak nie zonę to córkę a jak nie córkę to wnuczkę a jak nie wnuczkę to synowa a tym samym syna i gdy któraś z nich będzie nosić zarodek z gwałtu albo zdeformowany albo zagrażający jej życiu to jeden z drugim będzie ciulal pieniądze i zebrał o aborcje w cywilizowanym kraju. Ja mam szczęście i możliwości dysponować w sposób wolny swoją macica i całym ciałem i jestem wolna od wszelkich moralizatorskich zwyrodniałych ludzkich narzutów
Natasza pisze:Z tym twoim potomkiem bym tak nie epatowała na twoim miejscu zwłaszcza ze zrobiłeś już dużo by na twojej głowie już był postawiony wyrok w astralnej rzeczywistości co pokazano ci w miejscu w którym ja nigdy nie stoję w roli oskarżonego za to ty będziesz zawsze
Natasza pisze:Magu mogę sie domyślać ale jeszcze stoisz po lewej stronie jeszcze trochę
Natasza pisze:Heh nie mam pana nad sobą i jakbyś chciał tez byś nie miał:) sfora nie jest fajna
Wróć do Działania charytatywne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość