Stop aborcji

W jaki sposób pomóc innym? Ten dział forum stworzony został po to, by wzajemnie się inspirować do działań charytatywnych... Zapraszamy do dyskusji!

Re: Stop aborcji

Postautor: Natasza » 03 paź 2016, 11:57

A ja mowię Stop gadającym penisom i kobietom którym już wisi i powiewa macica niczym żagiel na zefirze. Karma wraca i spotka kara każdego zepsutego gadaniem fanatyka i los osiodła mu zone, a jak nie zonę to córkę a jak nie córkę to wnuczkę a jak nie wnuczkę to synowa a tym samym syna i gdy któraś z nich będzie nosić zarodek z gwałtu albo zdeformowany albo zagrażający jej życiu to jeden z drugim będzie ciulal pieniądze i zebrał o aborcje w cywilizowanym kraju. Ja mam szczęście i możliwości dysponować w sposób wolny swoją macica i całym ciałem i jestem wolna od wszelkich moralizatorskich zwyrodniałych ludzkich narzutów
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 03 paź 2016, 13:28

Natasza pisze:A ja mowię Stop gadającym penisom i kobietom którym już wisi i powiewa macica niczym żagiel na zefirze. Karma wraca i spotka kara każdego zepsutego gadaniem fanatyka i los osiodła mu zone, a jak nie zonę to córkę a jak nie córkę to wnuczkę a jak nie wnuczkę to synowa a tym samym syna i gdy któraś z nich będzie nosić zarodek z gwałtu albo zdeformowany albo zagrażający jej życiu to jeden z drugim będzie ciulal pieniądze i zebrał o aborcje w cywilizowanym kraju. Ja mam szczęście i możliwości dysponować w sposób wolny swoją macica i całym ciałem i jestem wolna od wszelkich moralizatorskich zwyrodniałych ludzkich narzutów

Te "gadające penisy i te kobiety którym już wisi i powiewa niczym żagiel na.... adoptują wasze dzieci! Wasze "bydło" - no bo chyba nie uważacie to coście chcieli wyskrobać za dzieci :twisted:

Reszta to "poprawność polityczna" :twisted: I zależy ta poprawność polityczna od wcielonych świnek :twisted: :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 03 paź 2016, 13:41

Z tym twoim potomkiem bym tak nie epatowała na twoim miejscu zwłaszcza ze zrobiłeś już dużo by na twojej głowie już był postawiony wyrok w astralnej rzeczywistości co pokazano ci w miejscu w którym ja nigdy nie stoję w roli oskarżonego za to ty będziesz zawsze
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 03 paź 2016, 13:43

Natasza pisze:Z tym twoim potomkiem bym tak nie epatowała na twoim miejscu zwłaszcza ze zrobiłeś już dużo by na twojej głowie już był postawiony wyrok w astralnej rzeczywistości co pokazano ci w miejscu w którym ja nigdy nie stoję w roli oskarżonego za to ty będziesz zawsze

Nataszo Droga Nataszo nie oceniaj! Ty możesz mieć dzieci na pstryknięcie palców a są tacy którzy tego nie mogą - oni zapłaciliby Wam ale przepisy/prawo zabrania! Więc nie osądzaj! Mój potomek (dziecko z adopcji będzie kiedyś pytało mając za sobą całe prawo RP - co mi dasz?! :twisted: A za nią będą "kły" nie wasze ryjki :twisted:
Ostatnio zmieniony 03 paź 2016, 13:51 przez czarnyMag, łącznie zmieniany 1 raz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 03 paź 2016, 13:48

Magu mogę sie domyślać ale jeszcze stoisz po lewej stronie jeszcze trochę
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 03 paź 2016, 13:52

Natasza pisze:Magu mogę sie domyślać ale jeszcze stoisz po lewej stronie jeszcze trochę

i będę tam stać aż Twój Pan/Pasterz się po mnie nie pofatyguje :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 03 paź 2016, 13:58

Heh nie mam pana nad sobą i jakbyś chciał tez byś nie miał:) sfora nie jest fajna
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 03 paź 2016, 14:01

Natasza pisze:Heh nie mam pana nad sobą i jakbyś chciał tez byś nie miał:) sfora nie jest fajna

Ale Nataszo Ty nie wiesz jaki jest Jezus! Nie wiesz o Nim nic ponad to co "kły" przekazały Ci w swych podrobionych świętych pismach! ON nie jest taki jak "kły" podają !!! On jest ponad nas!!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Nikita » 03 paź 2016, 16:39

Kazdy moralizator powinien w praktyce okazac pomoc dla matek samotnie wychowujacych dzieci....ale przewaznie jest to tylko klapanie dla samego klapania....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Natasza » 03 paź 2016, 19:06

im biedniejszy kraj tym skrajniejszy despotyzm i wyuzdanie moralne tuszujące biedę i zmaganie się samotnych matek, zagrzybione nory, w których wegetują urodzeni , którymi już nikt nie chce brukać swoich czystych niewinnych łapek

zacofanie i nędza oto obraz rzeczywistości
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Działania charytatywne