Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: OneNight » 11 mar 2017, 04:54

Układ słoneczny akurat krąży wokół centrum galaktyki niemal po okręgu ;)

Co do Francuzów - liczą się czyny. Jakoś nie widzę, aby ktokolwiek kogokolwiek przygnębiał.

A moje wrogie nastawienie wynika z podejrzenia oszustwa u Ciebie. W temacie jest odprowadzanie dusz miłością, a Ty pisałeś, że je unicestwiasz. Pisałeś rzeczy sprzeczne z nauką, to po 2. No i próbujesz rozpowrzechniać swoją filozofię, strasząc innych unicestwieniem. Podajesz jakieś procenty, które nijak mają się do rzeczywistości. Oto mi chodzi.

Czarny się sam rozkwawił, bo chłopina tak się emocjonalnie zaangażował w dyskusje, że mu ciśnienie skoczyło :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Marzyciel » 11 mar 2017, 09:38

Co do tego filmiku o ruchu układu, to kolega fajnie tłumaczy. https://www.youtube.com/watch?v=WFyX9-c1AiE
Sed fugit interea, fugit irreparabile tempus.
Awatar użytkownika
Marzyciel

Postautor: Kris » 11 mar 2017, 12:29

A jakie by było ciążenie na Ziemi gdyby się nie obracała wokoło swojej osi?
Jakie by było na księżycu gdyby się obracał tak jak Ziemia?
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Marzyciel » 11 mar 2017, 12:52

Wpływ ruchu obrotowego na grawitacje opisał w 1687 r. jakiś Newton, a potem w Ogólnej teorii względności rozwinął Einstein. To wiedza powszechna. Ostatnio odkryto układ planet które się nie obracają, jak myślisz zasady dynamiki ich nie dotyczą? Jeśli chcesz obliczyć ciążenie na ziemi pozbawionej ruchu obrotowego to tutaj w zakładce ruch obrotowy znajdziesz odpowiednie wzory. Wystarczy podstawić odpowiednie wartości. http://www.ftj.agh.edu.pl/~Wierzbanowski/fizyka.htm
Sed fugit interea, fugit irreparabile tempus.
Awatar użytkownika
Marzyciel

Postautor: Kris » 12 mar 2017, 09:46

To że można obliczyć to wiem, chodziło mi o pokazanie że na ciałach które się nie obracają ważyli byśmy więcej, a na przykład z uwagi na wirowanie Ziemi ważymy mniej.
Kris

Postautor: OneNight » 12 mar 2017, 10:02

Kris pisze:To że można obliczyć to wiem, chodziło mi o pokazanie że na ciałach które się nie obracają ważyli byśmy więcej, a na przykład z uwagi na wirowanie Ziemi ważymy mniej.

To się nazywa siłą odśrodkową. Skąd takie nagłe przemyślenia?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 13 mar 2017, 13:32

Kris pisze:Nie próbujesz nawet prowadzić neutralnej rozmowy bo agresja i nienawiść to Twoja natura i nie umiesz po prostu inaczej.
Po między sobą też się lejecie niezgorzej, a kto Czarnego maga rozkrwawił?
Ataki są majstersztykiem, bezbłędnie atakujecie najsłabsze miejsca przeciwnika a najlepiej słabszego bo silniejszego się nie da i tak rozkwasiłeś czarusia.
Tak, to Ty.
Ale na mnie Ci się nie udaje ugrać, zwracam Ci karmę w miarę Twoich ataków i inni też to robią i jak myślisz kiedy się unicestwisz.
Nikt Cie palcem nie dotyka, to dokładnie twoje zwrócone zło cię neutralizuje..

No to ładnie rozkrwawił mnie czarny Mag "OneNight" - nie ładnie drogi kolego! (my nie atakujemy siebie)! ale po zasięgnięciu o Tobie informacji w astralu i odebraniu tegoż, że Ty to "Mieć więcej niż inni bez względu na cenę" to rozumie Twoje metody Drogi kolego :mrgreen:
Niech ten znak :idea: będzie "domyślnią" naszych wzajemnych rozliczeń - bo to forum ma regulamin i SUMIENIE!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 13 mar 2017, 17:37

Wiem że chciało by się uniknąć karmy skoro jest Jej tak dużo, ale sprawiedliwość działa i obejmuje wszystkich wiec Ciebie też czarusiu.
A co,masz coś przeciwko uczciwości, że kombinujesz jak przysłowiowy koń pod górę.
Niczego na mnie nie zrzucisz, nie te czasy.
ZRESZTĄ WASZ CZAS SIĘ KOŃCZY.
Kris

Postautor: danut » 13 mar 2017, 17:46

Dokładnie. Czas zmieniania kierunków informacji i zrzucania sobie należnej na niewinnych dobiega końca, dlatego czary mary działać przestały, dlatego niektórych uderza własna złość odbita zwrócona nienawiść. Wiem czyje to zwycięstwo i jestem dumna, że wiedziałam o tym wcześniej i przepowiedziane mi się spełnia.
danut

Postautor: OneNight » 13 mar 2017, 18:55

Jestem astralnym gwałcicielem, demonem, kukiełką NASA, a teraz to jeszcze czarnym magiem? :lol:

A ten slogan to sobie sam wymyśliłeś, bo ja nigdy nie chciałem mieć więcej niż inni.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka