Jednak w pewnych kwestiach Prawda zatraca się w swojej nieomylności swoich "prawd"
1Prawda1 pisze:Sęk w tym by nie zgubić przy tym wszystkim siebie.
Wiatr1000 pisze:Xsenio co definiuje ciebie, że to Ty? Twój okres dziecięcy? A ten okres w którym teraz jesteś nie jest twój? To my dokonujemy wyboru co chcemy w swoim świecie a co nie. Jeśli nawet świat zewnętrzny na ciebie napierał z całą siłą to i tak jest możliwość tego co wybieramy. Według mnie wątpliwości tego kim jesteśmy wynikają z tego, że mając poprzednie wspomnienia porównujemy je do teraźniejszego Ja.
Prawdo ja mogę nie zrozumieć ale czy w pewnych kwestiach nie za bardzo trzymasz się swoich "prawd"? Masz dziwne spojrzenie na rozwój duchowy co było już wcześniej wałkowane. Zastanawiam się czy masz coś za złe temu światu materialnemu? rozumiem, że jest niedoskonały i w wielu kwestiach też go nie znoszę ale może właśnie na tym to wszystko polega by zrozumieć tą niedoskonałość i ją naprawić?
Także ja nie tyle "zgubiłam" siebie, ile po prostu musiałam zapomnieć o sobie.
1Prawda1 pisze:Xseniu droga, ale to jest to samo właśnie to mialem na mysli. Teraz rozumiesz? Jakbys teraz to zinterpretowała?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości