danut pisze:Ten ból i rozpacz przeszkadza Ci w odebraniu tych sygnałów. Znasz przypadki takie jak np. ja znam? Taki kiedy żona przygotowywała pogrzeb a mąż w nocy obudził się w chłodni, owinął prześcieradłem i wyszedł przez okienko w piwnicach szpitala i przyszedł do domu- wiesz co się stało? - To ta kobieta naprawdę zmarła wtedy na zawał. Póki jesteś w takim stanie on nie odważy Ci się tego zrobić, ponadto sama Twoja świadomość tego co kojarzy Ci się ze śmiercią natychmiast zerwałaby ten kontakt. Są sposoby wymazania z Twojej pamięci jego śmierci, lub pojawienie się w innej jego postaci tak byś nie zorientowała się nawet z kim rozmawiasz, ale do tego potrzebne jest przeskoczenie Twojej świadomości na odbiór innej rzeczywistości przez inny jej wymiar. Dlatego dobrze Ci radzą, najpierw przejdź przez żałobę, uspokój swoje emocje, a na wszystko przyjdzie pora.
danut pisze:Tak, spotkałam się z tym także. Ludzie dostają wiadomość z góry przed mającym nadejść faktem, bo tam już to wiedzą. Mój chłopak parę dni przed śmiercią rzucił nagle - Czy ja naprawdę za niedługo umrę?- Zdrowy 23 lata. Mojej mamie przyśniła się zmarła sąsiadka na dwa tygodnie przed śmiercią- Wkrótce się spotkamy, jest cała masa takich powiadomień i opowieści od ludzi. To są fakty, zatem sama pomyśl, czy możliwe jest, by nie zdawali sobie sprawy po swojej tu śmierci, skoro oni to tam to wszystko bardzo dobrze wiedzą i znają cały mechanizm naszej tu śmierci.
danut pisze:Moniciurka odłóżmy rozmowę na jutro, coś czuję ze ja nawiąże z nim kontakt we śnie, zapewne Ci przekażę, gdy coś takiego nastąpi. Jestem bardzo zmęczona muszę się położyć. Ty także odpocznij. Pozdrawiam serdecznie!
Ps. Ustalenie takiej wersji wypadków. Ono zachodzi na wielu płaszczyznach.
danut pisze:Moniciurka odłóżmy rozmowę na jutro, coś czuję ze ja nawiąże z nim kontakt we śnie, zapewne Ci przekażę, gdy coś takiego nastąpi. Jestem bardzo zmęczona muszę się położyć. Ty także odpocznij. Pozdrawiam serdecznie!
Ps. Ustalenie takiej wersji wypadków. Ono zachodzi na wielu płaszczyznach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości