Szukam pomocy!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Szukam pomocy!

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 00:00

Ten ból i rozpacz przeszkadza Ci w odebraniu tych sygnałów. Znasz przypadki takie jak np. ja znam? Taki kiedy żona przygotowywała pogrzeb a mąż w nocy obudził się w chłodni, owinął prześcieradłem i wyszedł przez okienko w piwnicach szpitala i przyszedł do domu- wiesz co się stało? - To ta kobieta naprawdę zmarła wtedy na zawał. Póki jesteś w takim stanie on nie odważy Ci się tego zrobić, ponadto sama Twoja świadomość tego co kojarzy Ci się ze śmiercią natychmiast zerwałaby ten kontakt. Są sposoby wymazania z Twojej pamięci jego śmierci, lub pojawienie się w innej jego postaci tak byś nie zorientowała się nawet z kim rozmawiasz, ale do tego potrzebne jest przeskoczenie Twojej świadomości na odbiór innej rzeczywistości przez inny jej wymiar. Dlatego dobrze Ci radzą, najpierw przejdź przez żałobę, uspokój swoje emocje, a na wszystko przyjdzie pora.
danut

Postautor: monicurka » 01 kwie 2016, 00:11

danut pisze:Ten ból i rozpacz przeszkadza Ci w odebraniu tych sygnałów. Znasz przypadki takie jak np. ja znam? Taki kiedy żona przygotowywała pogrzeb a mąż w nocy obudził się w chłodni, owinął prześcieradłem i wyszedł przez okienko w piwnicach szpitala i przyszedł do domu- wiesz co się stało? - To ta kobieta naprawdę zmarła wtedy na zawał. Póki jesteś w takim stanie on nie odważy Ci się tego zrobić, ponadto sama Twoja świadomość tego co kojarzy Ci się ze śmiercią natychmiast zerwałaby ten kontakt. Są sposoby wymazania z Twojej pamięci jego śmierci, lub pojawienie się w innej jego postaci tak byś nie zorientowała się nawet z kim rozmawiasz, ale do tego potrzebne jest przeskoczenie Twojej świadomości na odbiór innej rzeczywistości przez inny jej wymiar. Dlatego dobrze Ci radzą, najpierw przejdź przez żałobę, uspokój swoje emocje, a na wszystko przyjdzie pora.

Czy jest mozliwe ,ze on przeczuwal swoja smierc ? teraz analizujac nasze rozmowy mam takie wrazenie, ostatnio o tym duzo rozmawialismy .Zawsze mowil ,ze umrze przede mna i ze nie bedzie to smierc naturalna ....ja to wszystko bralam za zart ,ale teraz wiem ,ze to prawda....
monicurka

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 00:19

Tak, spotkałam się z tym także. Ludzie dostają wiadomość z góry przed mającym nadejść faktem, bo tam już to wiedzą. Mój chłopak parę dni przed śmiercią rzucił nagle - Czy ja naprawdę za niedługo umrę?- Zdrowy 23 lata. Mojej mamie przyśniła się zmarła sąsiadka na dwa tygodnie przed śmiercią- Wkrótce się spotkamy, jest cała masa takich powiadomień i opowieści od ludzi. To są fakty, zatem sama pomyśl, czy możliwe jest, by nie zdawali sobie sprawy po swojej tu śmierci, skoro oni to tam to wszystko bardzo dobrze wiedzą i znają cały mechanizm naszej tu śmierci.
danut

Postautor: monicurka » 01 kwie 2016, 00:28

danut pisze:Tak, spotkałam się z tym także. Ludzie dostają wiadomość z góry przed mającym nadejść faktem, bo tam już to wiedzą. Mój chłopak parę dni przed śmiercią rzucił nagle - Czy ja naprawdę za niedługo umrę?- Zdrowy 23 lata. Mojej mamie przyśniła się zmarła sąsiadka na dwa tygodnie przed śmiercią- Wkrótce się spotkamy, jest cała masa takich powiadomień i opowieści od ludzi. To są fakty, zatem sama pomyśl, czy możliwe jest, by nie zdawali sobie sprawy po swojej tu śmierci, skoro oni to tam to wszystko bardzo dobrze wiedzą i znają cały mechanizm naszej tu śmierci.

No wlasnie trzy dni przed smiercia powiedzial mi ,ze jak czlowiekowi jest dobrze to potem umiera ....wszystko to jest dziwne jakby go cos pchalo w to co sie potem stalo mial wracac taksowka do domu, a po nia nawet nie zadzwonil ...Wracal na piechote i na przejsciu dla pieszych ktos go potracil nawet sie nie zatrzymal i odjechal ...Przeznaczenie ? przypadek?
monicurka

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 00:30

Moniciurka odłóżmy rozmowę na jutro, coś czuję ze ja nawiąże z nim kontakt we śnie, zapewne Ci przekażę, gdy coś takiego nastąpi. Jestem bardzo zmęczona muszę się położyć. Ty także odpocznij. Pozdrawiam serdecznie!

Ps. Ustalenie takiej wersji wypadków. Ono zachodzi na wielu płaszczyznach.
danut

Postautor: Nikita » 01 kwie 2016, 12:41

Uwazam, ze to co napisal Zbyszek jest w bardzo madre i prawdziwe...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Arronax » 01 kwie 2016, 13:59

Oby tak bylo Zbyszku ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Mirek » 01 kwie 2016, 15:02

danut pisze:Moniciurka odłóżmy rozmowę na jutro, coś czuję ze ja nawiąże z nim kontakt we śnie, zapewne Ci przekażę, gdy coś takiego nastąpi. Jestem bardzo zmęczona muszę się położyć. Ty także odpocznij. Pozdrawiam serdecznie!

Czy to dobry pomysł niepokoić zmarłych i utrudniać im drogę do światła?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: soldado » 01 kwie 2016, 15:05

danut pisze:Moniciurka odłóżmy rozmowę na jutro, coś czuję ze ja nawiąże z nim kontakt we śnie, zapewne Ci przekażę, gdy coś takiego nastąpi. Jestem bardzo zmęczona muszę się położyć. Ty także odpocznij. Pozdrawiam serdecznie!

Tak robią m.in.osoby, z których często się w różnych tematach naśmiewasz, osoby z darem medium.
Jesteś medium ?
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 16:13

Ja nie utrudniam nikomu jego realizacji się i planów pośmiertnych, własnie tym różnię się od "mediów" samozwańców, którzy to robią. Jeśli ktoś się ze mną skontaktuje to to odbieram, a nie wywołuje takich kontaktów i nie włamuje się w inne rzeczywistości. Wchodzę przez drzwi i przez zaproszenie, a nie przez okno jak złodziej jak to Jezus o tym pisał.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi