Natasza pisze:dlatego piszemy o różnych warstwach nie tego, ale tamtego życia, by każdy miał szansę myśleć , lub przypomnieć sobie pewne rzeczy własnie gdy znajdzie sie Tam
Natasza pisze:pamiętam na tyle dużo by wiedzieć , że to nie wszystko i zarazem wiedzieć na tyle by mieć się na baczności
nie pamiętam jednego - lub raczej mam wątpliwy obraz ( bo trzymam procent niepewności na marginesie moich rozmyślań - wolę miło się rozczarować) która grupa przekazała mi ( czego nie upubliczniałam ) a także potwierdziła to przez medium - soldado ( osoba, którą sami wybrali do przekazania mi tego o co prosiłam, bym miała potwierdzenie na to co słyszę ) to samo co przekazał soldado , że słyszy jak mu mówią , że jestem w połowie ich
i oczywiście przedstawili się tak jak mi , że są STRAŻNIKAMI
przecież można oszaleć w tym wszystkim, nie sądzisz?
do tego widzę to co widzę, Ci , którzy znają Ciebie , znają mnie - rozumiesz ? i nie pałają do mnie dobrym uczuciem , nienawidzą mnie i to mi pokazywali wtedy gdy się z nimi spotkałam . zastanawiam się gdzie są tam kobiety? dlaczego tam są sami mężczyźni?
Natasza pisze:najpierw mam doświadczenie - w nim ujawnia się mój instynkt - czyli biorąc w nich udział reagujesz tak jak jesteś zaprogramowany sam przez siebie i swoją dotychczasową wiedzę, a po wszystkim, włączasz się w wir szukania i wyjaśniania co właśnie zaszło i o co tu chodzi .
bogowie, demony , kosmici, wyższe ja i inne byty nienazwane - robią wszystko by jak najmniej wiedziano; gąszcz krzaków, zasieki - tak widzę to co nam zostawiono i tak plączemy się w chaosie licząc, że czeka nas nagroda , kar to raczej nie chcemy
oczywiście to uogólnienie
to co udało mi się dzięki Strażnikom to dojść do tego co już wiem i dlatego ci co znają Ciebie tak mnie nie znoszą
dali Ci spokój?
Natasza pisze:hahah bingo !!!! mówi to co ludzie chcą usłyszeć - i to wiesz doskonale![]()
co do ,, braci,, dali Ci sami spokój, bo za nic nie chcesz ich stracić,
oj Ty Magu![]()
jednak siła Cię przyciąga do tych co ją mają i potrafią tu nią manipulować
a wiesz dlaczego tam tylu mężczyzn? to mnie nieco frapuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość