Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: OneNight » 02 maja 2016, 09:05

Odpuścić sobie? Nie ma mowy :)

A czy Ty sobie odpuściłaś pomimo tego, że Ci nikt nie wierzył?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 09:09

wiele razy miałam taki zamiar i dlatego wyznaczyłam sobie cel pomocy choć jednej osobie, choć nie było targetu
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 maja 2016, 09:59

Natasza pisze:
.... Którzy Cię zaatakowali?
ci mężczyźni? pomóż mi ich znaleźć, proszę, wiem co powiesz, sama sobie ich szukaj :twisted: było ich około 6 i nie było to miłe spotkanie, próba fizycznego znęcania, na końcu było to spotkanie z ich kulminantem,sztuczka z całkowitym mrokiem, zgaszenie świateł i próba zaganiania ofiary do jednego pomieszczenia - zaproś ich to sama się przekonasz, ścieżkę już przetarłam kolejnej osobie - wiadomo czego się spodziewać, chyba się nie boisz?

i - mają ego bo są ludźmi, prócz kulminanta, którego wcześniej musieli wywoływać bo jest on duchem, nie żadnym szatanem, bo nie ma takiego kogoś , prócz samej wiary w niego, a podszywa jest sporo i aspirujących w zaświatach jeszcze więcej- cała oranżeria, tam to jest dopiero małpi gaj, oni są tacy sami jak za życia w futerale, z tą różnicą , że korzystają z innych praw ,,fizyki,, i są niewidzialni dla żywych[/color]

........................
PRAWDA jest jak pudło puzzli, ja wsadziłam w niego dłoń i wyciągnęłam garść tych elementów, ale na tyle dużą, że mam przy sobie Strażników w innym wymiarze. "[/i]

Przecież to ci Twoi strażnicy( serwitory zostali zatrzymani przez kogoś i wrócili do twórcy) jak nic - Pomogłam!!!
danut

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 10:27

Strażnicy , którzy są przy mnie od zawsze - nie są i nie byli nigdy ludźmi - chronią mnie od zawsze

Ty natomiast zamiast pasożytować na mojej wiedzy i wymuszać na mnie odpowiedzi - zabierz się do roboty
nie będę za każdym razem wskazywała wszystko palcem a ty będziesz stała wiecznie bezpiecznie za moimi plecami

no proszę wygłoś tu i teraz GŁOŚNO I WYRAŹNIE ZAPROSZENIE DLA OKULTYSTÓW PRZEBYWAJĄCYCH NA TYM FORUM
tylko nie pisz tekstów w stylu ,, ja się tam na nic nie będę otwierała,, - pokaż jaka jesteś mocna

odważysz się , zaczynaj - oni czytają wszystko co piszę - znajdą twoje zaproszenie bez żadnego problemu
będzie ich 6 jak w moim przypadku + kulminant? nie wiem , sama się przekonasz :P
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 maja 2016, 10:31

Wiesz Twoja wiedza to dla mnie żadna wiedza, uświadom to sobie. Nie - żadnego z nich nie zaproszę, nie ma mowy. Dostali raz ode mnie nauczkę na innym forum i to po to by się ode mnie odczepili raz na zawsze, pisałam o ich kuli i jej odbiciu aż pękła i co z niej wylazło i oplotło tę grupę i niech sami się teraz głowią co zrobić by się od własnych serwitorów uwolnić. I nie ze mną te numery!
danut

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 10:38

danut pisze:Wiesz Twoja wiedza to dla mnie żadna wiedza, uświadom to sobie. Nie - żadnego z nich nie zaproszę, nie ma mowy. Dostali raz ode mnie nauczkę na innym forum i to po to by się ode mnie odczepili raz na zawsze, pisałam o ich kuli i jej odbiciu aż pękła i co z niej wylazło i oplotło tę grupę i niech sami się teraz głowią co zrobić by się od własnych serwitorów uwolnić. I nie ze mną te numery!

wiedziałam , że musiałaś mieć z nimi do czynienie na innym forum, a twierdziłaś, że nie i że miałaś kontakt z jedną osobą :)
danut - mówiłam Ci przecież, że każde zetknięcie z nimi zaciemnia postrzeganie , jestem pewna , że było coś w Twoim życiu więcej niż ,, pisanina,,
dlatego teraz już wiem, skąd słowa jakie od tego ,, ducha,, o Tobie usłyszałam
oni jak raz się podepną ciężko odciągnąć i zazwyczaj twierdzą, że inni wiedzę mają od nich

i stało się wszystko jasne, fakt, trochę postów musiałyśmy ,, przemaglować ,, od chwili mojego przekazu do Ciebie , z którym tak długo ze mną walczyłaś a chciałam Ci naprawdę pomóc, choć to miałaś i jeszcze masz gdzieś
ale ok jesteś wolna i dorosła
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 maja 2016, 10:48

Dwuznaczność wypowiedzi lepiej wychodzi soldado niż Tobie, Ty zawsze się wydasz po której stoisz stronie ;) No tak tak twierdziliscie, ze wiedze mam od nich - no niestety ani trochę :lol:
danut

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 10:53

danut pisze:Dwuznaczność wypowiedzi lepiej wychodzi soldado niż Tobie, Ty zawsze się wydasz po której stoisz stronie ;) No tak tak twierdziliscie, ze wiedze mam od nich - no niestety ani trochę :lol:

potrafię długo walczyć o człowieka

jest jeszcze czas
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 maja 2016, 10:57

Natasza pisze:
danut pisze:Dwuznaczność wypowiedzi lepiej wychodzi soldado niż Tobie, Ty zawsze się wydasz po której stoisz stronie ;) No tak tak twierdziliscie, ze wiedze mam od nich - no niestety ani trochę :lol:

potrafię długo walczyć o człowieka

jest jeszcze czas

Odejdzie, bo taką ma naturę :D cobyś nie robiła i kogo o to nie posądzała niesłusznie.
danut

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 11:11

skoro jesteś o tym przez niego zapewniona - to tkwij w tym sama z nim
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm