A czy Ty sobie odpuściłaś pomimo tego, że Ci nikt nie wierzył?

Natasza pisze:
.... Którzy Cię zaatakowali?
ci mężczyźni? pomóż mi ich znaleźć, proszę, wiem co powiesz, sama sobie ich szukajbyło ich około 6 i nie było to miłe spotkanie, próba fizycznego znęcania, na końcu było to spotkanie z ich kulminantem,sztuczka z całkowitym mrokiem, zgaszenie świateł i próba zaganiania ofiary do jednego pomieszczenia - zaproś ich to sama się przekonasz, ścieżkę już przetarłam kolejnej osobie - wiadomo czego się spodziewać, chyba się nie boisz?
i - mają ego bo są ludźmi, prócz kulminanta, którego wcześniej musieli wywoływać bo jest on duchem, nie żadnym szatanem, bo nie ma takiego kogoś , prócz samej wiary w niego, a podszywa jest sporo i aspirujących w zaświatach jeszcze więcej- cała oranżeria, tam to jest dopiero małpi gaj, oni są tacy sami jak za życia w futerale, z tą różnicą , że korzystają z innych praw ,,fizyki,, i są niewidzialni dla żywych[/color]
........................
PRAWDA jest jak pudło puzzli, ja wsadziłam w niego dłoń i wyciągnęłam garść tych elementów, ale na tyle dużą, że mam przy sobie Strażników w innym wymiarze. "[/i]
danut pisze:Wiesz Twoja wiedza to dla mnie żadna wiedza, uświadom to sobie. Nie - żadnego z nich nie zaproszę, nie ma mowy. Dostali raz ode mnie nauczkę na innym forum i to po to by się ode mnie odczepili raz na zawsze, pisałam o ich kuli i jej odbiciu aż pękła i co z niej wylazło i oplotło tę grupę i niech sami się teraz głowią co zrobić by się od własnych serwitorów uwolnić. I nie ze mną te numery!
danut pisze:Dwuznaczność wypowiedzi lepiej wychodzi soldado niż Tobie, Ty zawsze się wydasz po której stoisz stronieNo tak tak twierdziliscie, ze wiedze mam od nich - no niestety ani trochę
Natasza pisze:danut pisze:Dwuznaczność wypowiedzi lepiej wychodzi soldado niż Tobie, Ty zawsze się wydasz po której stoisz stronieNo tak tak twierdziliscie, ze wiedze mam od nich - no niestety ani trochę
potrafię długo walczyć o człowieka
jest jeszcze czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości