O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 23:12

Moje zycie nie było usłane różami i przez te doświadczenia dano mi sile uwierzyć namacalnie ze nie jestem sama na tym świecie Odtąd moja wiara pozostaje fundamentem w moim życiu. Ale jak to bywa skoro widza cie dobrzy to i ci drudzy tez cie widza jak przez szybę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 23:14

powtórzę : najczęściej wybierane są osoby tzw. uduchowione
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 23:23

Dziekuje wam za pomoc. Lepiej rozumiem sytuacje nie wiem ale nie dawało mi to spokoju.
Czasami nadal pozostaje poddawana próbom Szepty....
Ale jak juz pisałam teraz jestem silniejsza

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 23:25

to ja Tobie bardzo dziękuję za ujawnienie swojej historii
zawsze możesz na mnie liczyć - nie zapominam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 23:28

Dziekuje

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Estia72 » 17 sty 2017, 23:45

Anka pisze:O Istotach i istocie doświadczeń

Nie wiem czy kojarzycie temat dziewczyny ktora pisała o swojej koleżance ktora ma problem z kims kto narzuca jej swoją wole plus nie pamietam dokładnie cos jakby ze tam tez straszyło.
Przez przypadek zaczęłam sie nad tym zastanawiać i poczułam ze jest to mężczyzna a dzien pozniej któraś z was napisała potwierdzając moje przeczucie ze jest to ktos kto ma do czynienia z czarna magia. Tej samej nocy miałam okropny sen widziałam mężczyznę z długimi za ramiona włosami stającego pośrodku zgiełku czerwony odblask Stał i patrzył sie na mnie. Pozniej śniło mi sie ze szlam gdzieś z młodszym synem a on siła woli przygniótł mnie do ziemi, starałam sie chronić mojego syna przed tym ciężarem. Nie mogłam oddychać i zaczęłam jak zawsze w takich sytuacjach szukać słów modlitwy. Pusta głowa cieżko mi szło przypomnienie sobie słów modlitwy ale oddało sie mi pomodlic. Uścisk zelżał i byłam w stanie pójść dalej.
Chciałam sie z wami tym podzielić Moze udzielicie mi jakiejś rady.

A to ciekawe co piszesz Anka....ja jakis czas temu pisalam tutaj o dziewczynie ktora miala kontakt z czarna magia i o mezczyznie zyjacym ktory byl do niej podczepiony, dokladnie opisalas jego wyglad.... :o
Ta dziewczyna juz sie na szczscie wyprowadzila po zaledwie tygodniu mieszkania w moim domu (stracila prace i wyniosla sie do innego miasta) natomiast mam problem w domu a dokladnie w pokoju w ktorym ona mieszkala. Otoz moja mama tam sie wprowadzila , przez ostatnie 2 tyg. jeczyla mi ciagle ze cos jest nie tak z tym spokojem , ze ma jakies dziwne bole a nawet cos jak bombardowanie jakimis bezsensownymi myslami-tak to okreslila,ze czuje jakies dziwne podenerwowanie, nie moze spac tam itd. Nie za bardzo podchodzilam do tego powaznie ale znowu zaczela mi nadawac ze cos z tym pokojem jest nie tak, wiec postanowilam sama sprawdzic co i jak dla swietego spokoju. Po pracy po nocce poszlam spac do jej pokoju, nie mam nigdy problemow ze spaniem....bo jestem zbyt padnieta by bawic sie w bezsennosc ;) Gdy weszlam do pokoju nie poczulam nic ale zechcialo mi sie po 5 min siusiu wiec poszlam do lazienki, gdy wrocilam i jak tylko sie polozylam poczulam sie doslownie przytloczona jakas sila, moje cialo zrobilo sie jakies bardzo ciezkie( podobne odczucia z cialem mialam przy oobe), probowalam to lekcewazyc i zasnac ale nie moglam....doslownie poczulam jak bym byla bombardowana jakimis bezsensownymi myslami/obrazami skaczacymi z jednej rzeczy na druga , nie mozna nawet bylo sie na zadnej z tych mysli skupic... przychodzi mi na mysl okreslenie tego doswiadczenia -paranoja... :roll: doslownie, mialam rowniez jakies dziwne nerwobole....zaczela mnie rwac noga w kosciach, lewe ramie, watroba i glowa... :? mimo wszystko zasnelam jakos, po godzinie obudzilo mnie cos na siusiu i poszlam zaspana do toalety....i wtedy uslyszalam jak ktos krzyknol cos do mnie glosno jakby stal na korytarzu obok toalety, zeszlam nawet zobaczyc do mamy do salonu czy spi-spala oczywiscie... nie zrozumialam co ten ktos krzyknol/powiedzial ale pomyslalam sobie kimkolwiek jestes nie ze mna te numery i poszlam znowu spac, znowu gdy sie polozylam poczulam te przytloczenie ciala, ciezkosc i bombardowanie myslami ale dzielnie zasnelam, po pol godzinie znowu wybudzilo mnie na siusiu no i teraz to juz sie wkurzylam troche bo normalnie nie mam takich problemow by w ciagu godziny 3 krotnie biegac do toalety....poszlam spac do drugiego pokoju zeby sprawdzic czy nadal bede miec te bombardowanie mysli i uczucie ciezkosci ciala , ale nic takiego sie nie stalo, w tym drugim pokoju panuje zupelnie inna energia , lekka polozylam sie i od razu usnelam bez problemu. Teraz sie zastanawiam jak ten pokoj mamy oczyscic by pozbyc sie tego czegos.....
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 23:58

Czułam uścisk w skroni i czułam ze ktos do mnie sie odezwie. Czułam potrzebę podzielenia sie tym co przeżyłam nie bez powodu jak widzę.
Czuje ze ten chłopak ma z czymś do czynienia z czymś dzieki czemu czuje sie silny.
Czytając twoj wpis zatrzymałam sie na 2 tygodnie Czy to dokładnie od dwóch tygodni tak czuje twoja mama?
Ten chłopak wyczuł mój słaby punkt i dlatego w moim śnie byłam z najmłodszym synem. On jakby jest silny ale nic nie moze pozatym Pokaże ci jaka ma sile a przed tym sie obronisz. Nie wiem jaki ma zamiar ale wiem ze jest próżny.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Anka » 18 sty 2017, 00:03

Ja w ciężkich przypadkach zawsze sie modlę. Mozemy sie razem za niego pomodlic jak chcesz.
Pamietam ta historie i pamietam moje odczucia Czułam jak ten chłopak chodzi korytarzem podniecony z zamiarem wystraszenia kogoś.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Anka » 18 sty 2017, 00:15

Nie czuje żadnej więzi zeby to miał byc ten chłopak chociaż moge sie mylić. A moja uwagę przyciąga łóżko w tym pokoju. Jak myślisz jakie były intencje tej dziewczyny jak opuszczała to mieszkanie?

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: danut » 18 sty 2017, 00:15

" .... pisałam tutaj o dziewczynie, która miała kontakt z czarną magią i o mężczyźnie żyjącym, który był do niej podczepiony, dokładnie opisałaś jego wygląd...."

Anka choćby to nie był ten sam mężczyzna to masz do czynienia z tym samym. Kaptury, faceci w długich czarnych płaszczach i kapeluszach ukazują się ludziom trudniącym się taką magią, lub mającym cokolwiek z nią do czynienia. - Mam to sprawdzone z obserwacji. Nie wolno dostawać się pod ich wpływy, bo to nie są żadni "pierwsi z pierwszych" a bardzo źli ludzie i złu poddani. I tu macie rację, że czasami to zło się do kogoś przyczepia i nie chce odczepić się aż przez całe pokolenia, kusi, ale nie wolno jest mu się poddać. Nasze sugestie, zarówno myśli jak i czynny są trwałe i nie ulatują, jak sądzimy, po przebudzeniu się i wraz z przejściem do innych spraw.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm