jakąż Ty mnie straszysz karmą, co to jest karma, czego ona ma akurat dotyczyć mojej odpowiedzi?
danut pisze:A kto Ci tak czarny magu powiedział, że Jezus stworzył Ziemię?A co to ziemia jest budowlą, ktoś ją zbudował, skleił z papieru, czy jak? A jak powstała Ziemia - tak jak i każda inna planeta, a za stworzenie na niej warunków do naszego życia odpowiedzialny jest cały kosmos - układy, ścisły schemat, zależności.
jakąż Ty mnie straszysz karmą, co to jest karma, czego ona ma akurat dotyczyć mojej odpowiedzi?
danut pisze:Czyli jesteśmy zgodni co do tego, że istnieją tak inteligentne zjawiska, nad którymi nikt nie ma władzy, które dotyczą każdego istnienia i każdej rzeczy i rządzą nimi ścisłe, sprawiedliwe i niezależne od czyjegoś "chcę"prawa, których nie daje się złamać, natomiast magowie myślą, ze oni mogą tego dokonać, co jest oczywistą brednią. Inni myślą, że taką nad mocą dysponują kosmici i że to oni je i to wszystko stworzyli, co również jest niedorzeczne, bo w takim razie któż stworzyłby ich? A karmą jest przyczyna i skutek wynikający z tych praw, z tych zależności wszystkiego od wszystkiego rządzących całym układem. Wymigać się i uciec z Niego oznacza niemożliwość swojego zaistnienia, bo poza nim nie ma nic.
Natasza pisze:[MODERACJA: część postu nie związana z tematem]
ilu jest tu nas? Mag pisał powyżej 3?
najgorzej jak pamięć się ulotniła i kluczy się wokół swojej jaźni
gdyby można było załozyć na tych ,, powyżej 3,, płaszcze to już widzę jak miotają się i plączą ich poły wokół nóg , jak wiją się i szamoczą
hahahh co za obrazek
albo się wszyscy ogarną i zrozumieją sytuację i skąd są i dlaczego albo przez jedną z osób będą szamotać w tym ja z nimi wszystkimi w tych ,, połach szmat,, wyżej opisanych
i polecam już generować siły na poznanie prawdy o swoim źródle
ile osób już to zobaczyło i odzyskało trochę więcej pamięci? no to witajcie na ziemi
możemy mniemać jacy jesteśmy cudowni i doskonali i że pochodzenie jest na pewno świetliste
przygotujcie się na szok - a jak już się ogarniecie z myślami , ochłoniecie zrozumiecie jakiego dokonaliście wyboru, może i dla siebie ale przede wszystkim dla ludzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości