Natasza pisze:
tępię i piętnuję ujawniając taki system - ten z niewidocznej kurtyny
Bladego pojęcia o niej nie masz.
Natasza pisze:
tępię i piętnuję ujawniając taki system - ten z niewidocznej kurtyny
enka pisze:A czy udalo Ci sie ustalic dlaczego Oni urzadzaja ta cala maskarade? Bo musza miec w tym jakis cel i to zapewne niebylejaki, duzo zaangazowania musza wkladac aby utrzymac ludzi w niewiedzy, czy nie wiem ograniczajac ta wiedze.
Natasza pisze:enka pisze:A czy udalo Ci sie ustalic dlaczego Oni urzadzaja ta cala maskarade? Bo musza miec w tym jakis cel i to zapewne niebylejaki, duzo zaangazowania musza wkladac aby utrzymac ludzi w niewiedzy, czy nie wiem ograniczajac ta wiedze.
enko - chciałabym Cię prosić o przedstawienie własnej Twojej opinii , jeśli możesz odpowiedz proszę :
1) jak sobie wyobrażasz życie po śmierci - wg jakiej i czyjej wiary? filozofii ?
2) jeśli wierzysz w coś takiego jak rozprawa moralna, spotkanie moralne z wyższym czymś to jak poprowadziłabyś tę rozmowę?
to ważne, chcę byś sama to powiedziała
p.s.
Kris - możesz jaśniej swoją teorię przedstawić? o co chodzi i kogo wskazujesz konkretnie - bo wprawdzie wtrąciłeś swoje trzy grosze ale kompletnie niejasno i dwuznacznie
danut pisze:Możliwe, bo dużo mamy podobnych relacji ze spotkań z kimś /czymś o wyglądzie Enki, że ci ludzie widzą, właśnie sami siebie po tej przemianie, po tym opuszczeniu zasłony, zmianach genetycznych, czymkolwiek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość